Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grynges bästa såser

Grynges bästa såser

Inbunden bok. Zest for Life. 1 uppl. 2006. 120 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. signerad "Lycka till med såsen! Stefan Grynge". Portot gäller oavsett antal böcker. - En god sås kan göra underverk med varje måltid. Förhöja, förstärka, komplettera eller kontrastera... Men hur får man inspiration? Hur når man fram till dessa ljuvliga sinnesupplevelser och får dem att koncentreras och bäras av eteriska, kryddiga, aromatiska, mustiga och runda smaker? Låt dig inspireras av de 50 recepten i denna bok och se hur du med enkla grepp kan skapa kulinariska smakupplevelser till såväl vardag som fest. Att göra en god sås är lätt – bara man vet hur!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197522731
Titel
Grynges bästa såser
Författare
Grynge, Stefan
Förlag
Zest for Life
Utgivningsår
2006
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 220 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
745 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En god sås kan göra underverk med varje måltid. Förhöja, förstärka, komplettera eller kontrastera... Men hur får man inspiration? Hur når man fram till dessa ljuvliga sinnesupplevelser och får dem att koncentreras och bäras av eteriska, kryddiga, aromatiska, mustiga och runda smaker? Låt dig inspireras av de 50 recepten i denna bok och se hur du med enkla grepp kan skapa kulinariska smakupplevelser till såväl vardag som fest. Att göra en god sås är lätt bara man vet hur! Om receptförfattaren Stefan Grynge: Stefan Grynge är verksam inom restaurang och storhushåll sedan 1969. Han har skrivit över 1 500 recept, deltagit i radio och TV, grundat restaurangskolan Lyon, varit matskribent i olika tidningar och fått ett flertal gastronomiska utmärkelser genom åren men är kanske mest känd för sina forskningar om historisk mat (den så kallade utdöingsmaten). I den här boken har han valt att presentera 50 av sina bästa såser och förenklat recepten utan att ge avkall på vare sig kvalitet eller smakupplevelse.