Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Villospår

Villospår

Inbunden bok i mycket fint skick. Omslag finns i fint skick. Utgivningsdatum: 2003-02-26 Omfång: 304 sidor Bandtyp: Inbunden Bok Vikt: 452 g Språk: Svenska (Svenska Deckare ISBN: 9171335048) Beskrivning :==>> Polismannen Tom Newquist bär på en hemlighet han inte kan dela ens med sin hustru. Han rids av mardrömmar under sömnlösa nätter. Han vankar under dagtid nervöst av och an i sitt arbetsrum. När han plötsligt avlider i en hjärtattack ger änkan ett uppdrag till privatdeckaren Kinsey Millhone: Ta reda på vad som plågade min man under hans sista veckor i livet! Kinsey famlar i blindo. Hon letar efter en nål i en höstack. Men "genombrottet" kommer. I en anteckningsbok har den döde polismannen fört noggranna noteringar om vad som verkar vara en privat mordutredning. Kinsey blir iskall av skräck när hon inser att sanningen är ett dödligt hot mot henne själv. Och en livsavgörande chock för hennes uppdragsgivare. #501-22 [Wilkmans Antikvariat - Kundservice, telefontid vardagar 11-18]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9171335048
Titel
Villospår
Författare
Sue Grafton
Förlag
Bra Böcker
Utgivningsår
2003
Omfång
304 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
452 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Polismannen Tom Newquist bär på en hemlighet han inte kan dela ens med sin hustru. Han rids av mardrömmar under sömnlösa nätter. Han vankar under dagtid nervöst av och an i sitt arbetsrum. När han plötsligt avlider i en hjärtattack ger änkan ett uppdrag till privatdeckaren Kinsey Millhone: Ta reda på vad som plågade min man under hans sista veckor i livet!
Kinsey famlar i blindo. Hon letar efter en nål i en höstack. Men "genombrottet" kommer. I en anteckningsbok har den döde polismannen fört noggranna noteringar om vad som verkar vara en privat mordutredning. Kinsey blir iskall av skräck när hon inser att sanningen är ett dödligt hot mot henne själv. Och en livsavgörande chock för hennes uppdragsgivare.

Sue Grafton tecknar i Villospår, som alltid, en träffsäker bild av människor och miljöer på den amerikanska västkusten.