Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Indiansommar

Indiansommar

Inbunden bok

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Wahlström & Widstrand. uppl.1. 2000. 190 s. Mindre bruksslitage, märke efter etikett på framsidan av skyddsomslaget.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146177418
Titel
Indiansommar
Författare
Jens Christian Grøndahl
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2000
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 218 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
379 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Indiansommar är en berättelse om kärlek. I centrum står en man i medelåldern, August, en författare som en gång varit ett litterärt löfte. På en förlagsfest stöter han ihop med sin ungdoms stora förälskelse, fotografen Alma. En gång lämnade hon August för hans bäste vän, en karismatisk och utlevande konstnär. Mötet med Alma öppnar en dammlucka till det förflutna och såväl stormande som smärtsamma minnen tränger sig på.  "Det är nästan proustsk skärpa i hans subtila analyser..." skrev en kritiker om romanen Tystnad i oktober med vilken den välkände danske författaren Jens Christian Grøndahl introducerades i Sverige. Förra året kom succéromanen Lucca.  Indiansommar publicerades ursprungligen 1994 i Danmark och ska snart bli film. Översättning av Thomas Andersson