Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gastronomisk uppslagsbok

Gastronomisk uppslagsbok

Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1995. 359 sidor.

Mycket gott skick. ///Förlagets beskrivning: Vet ni vad adamsfikon, adamsäpple och alligatorpäron är? Vet m var ordet barbecue har sitt ursprung? Letar ni efter recept på Ängels on horseback? Biff å la Rydberg? Blodpudding? Enköpingslåda? Gazpacho? Lingonpäron? Oxfilé Wellington? Kan ni blanda till en Blue Lady? Daiquiri? Klondike highball? Vet ni vem Caréme var? Gustafva Björklund? Charles Emil Hagdahl? Vet ni vad garnityren å l'anversoise, å la florentine, á la norvégienne och á la turque består av? Vet ni vad blanchera, montera och pochera betyder? Svaren på dessa frågor och många andra finner ni i Gastronomisk uppslagsbok som innehåller omkring 5000 uppslagsord ordnade från A till Ö.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137107704
Titel
Gastronomisk uppslagsbok
Författare
Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne - Schimmel, Peter
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1995
Bandtyp
Häftad
Mått
173 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
947 g
Språk
Svenska