Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet

Mamma sa att jag inte fick berätta : den sanna historien om en liten pojkes mörka hemlighet

Pocketbok

Mycket gott skick. Pocket bok. 2018. Västra Frölunda. NoNa. 0 (Deckare & Thrillers ISBN: 9789188107824) Beskrivning :==>> ZL-L115O- 2004-16-101 [Wilkmans Antikvariat]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789188107824
Titel
Mamma sa att jag inte fick berätta
Författare
Cathy Glass
Förlag
Bokförlaget NoNa
Utgivningsår
2018
Omfång
349 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
109 x 176 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
190 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En sann historia av författaren till Skadad.  När sjuårige Reece kommer hem till Cathy har han redan avverkat fyra fosterhem på lika många veckor. Allt eftersom detaljerna kring hans unga liv kommer i dagen så blir det tydligt att Cathy ställts inför sitt livs största utmaning hittills när det gäller att hjälpa honom.Pojkens aggressiva och utagerande beteende har gjort att han trots sin låga ålder blivit avstängd från skolan och fått byta fosterhem flera gånger. Han tycker om att bitas, ordentligt, och hans mamma har därför gett honom smeknamnet, Sharky Hajen. Han tycks vara ett hopplöst fall. Cathy försöker finna svaren på varför Reece beter sig som han gör men han har lovat sin mamma att inte berätta någonting för någon utomstående. Den socialsekreterare som förbereder den avslutande delen av hjälpinsatsen upptäcker fem olika akter om Reeces familj, och av dessa att döma är det häpnadsväckande att han inte separerades från familjen redan som baby.När den mörkaste av familjens hemligheter avslöjas för Cathy så blir Reeces beteende plötsligt begripligt och tillsammans kan Cathy och Reece börja att återuppbygga hans liv.Cathy Glass böcker har oavbrutet legat på topplistorna alltsedan succédebuten med Skadad (på svenska 2008) och hon har sålt i miljonupplagor världen över. För att skydda identiteten hos de barn hon skildrar så är deras namn fingerade, liksom författarnamnet Cathy Glass är en pseudonym.     
Ytterligare författare: Glass, Cathy
Ytterligare översättare: Aronsson, Anna
Ytterligare översättare: Leonard, Emma