Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Herr Gris åker till månen

Herr Gris åker till månen

Inbunden bok Natur & Kultur. 1 uppl. 2003. 32 sidor.

Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade ryggändar. Stötta hörn. Gåvoskrift på inlagans tredje blad. I övrigt fin inlaga.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9127087255
Titel
Herr Gris åker till månen
Författare
Gitte Spee
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2003
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
335 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Herr Gris är en ny oemotståndlig bilderboksfigur av den holländska illustratören och författaren Gitte Spee. Herr Gris är inte bara söt att se på,han är också en riktig vän och livsnjutare som har förmågan att ordna det mysigt för sig själv och sina vänner. I Herr Gris åker till månen har Herr Gris förälskat sig i månen. Visst älskar han också jorden och platsen han bor på, där finns gröna kullar, mörka skogar och sjöar att bada i. Men det är som vackrast när det är fullmåne. Herr Gris bygger en raket, och så småningom landar han på månen utan problem. Vilken fantastisk känsla! Men ganska så snart börjar Herr Gris att känna sig ensam ... Ålder: från 4 år. Översättning Ingegärd Martinell Gitte Spee (text och bild) är född 1950 i Surabaya i Indonesien. När hon var elva år flyttade familjen till Holland. 1983 gick hon ut konstskolan Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam, och har sedan dess arbetat som barnboksillustratör. Det bästa yrke man kan ha,enligt henne själv. Så småningom började hon även skriva de berättelser hon själv ville teckna. Natur och Kultur har tidigare givit ut hennes underbara bilder i boken Noas ark och andra berättelser.