Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mulle meck bygger en bil

Mulle meck bygger en bil

Inbunden bok En bok för alla. 2017. 36 sidor.

Nyskick. Mulle Meck samlar på apparater, manicker, mojänger och molijoxer. En dag bestämmer han sig för att bygga en bil av alla gamla grejor. Har han allt som behövs? Och hur gör han? Alla barn som undrar hur saker fungerar kommer omedelbart gilla Mulle och hans hund Buffa. Mulle Meck bygger en bil är George Johanssons och Jens Ahlboms första bok om den omåttligt populära Mulle Meck. Det finns en uppsjö böcker om honom och hunden Buffa och numera finns även datorspel, appar, äventyrsparker och mycket mer att upptäcka! Absolut nyskick.(190105)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789172217560
Titel
Mulle meck bygger en bil
Författare
George Johansson - Jens Ahlbom
Förlag
En bok för alla
Utgivningsår
2017
Omfång
36 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
208 x 248 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
302 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mulle Meck samlar på apparater, manicker, mojänger och molijoxer. En dag bestämmer han sig för att bygga en bil av alla gamla grejor. Har han allt som behövs? Och hur gör han? Alla barn som undrar hur saker fungerar kommer omedelbart gilla Mulle och hans hund Buffa. Mulle Meck bygger en bil är George Johanssons och Jens Ahlboms första bok om den omåttligt populära Mulle Meck. Det finns en uppsjö böcker om honom och hunden Buffa och numera finns även datorspel, appar, äventyrsparker och mycket mer att upptäcka!