Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
ATT HANTERA MISSKÖTSEL – HANDBOK FÖR CHEFER

ATT HANTERA MISSKÖTSEL – HANDBOK FÖR CHEFER

Inbunden bok. Konsultförlaget AB, Uppsala. Första uppl. 2009. 128 sidor.

Nära nyskick. Boken är en gallrad biblioteksbok. Varsamt hanterad. Inga märken eller markeringar förutom bibliotekets egen stämpel. Inget 'bokhylleslitage' på pärmarna. som är inplastade. OBS: Det som kan se ut som fläck på pärmen är bara fotografen som speglar sig i den blanka ytan! Ur bokens baksidestext: ” Hur hanterar man anställda som slarvar med arbetstiderna, har allvarliga problem med att samarbeta eller är onyktra på arbetstid? De flesta chefer tvingas förr eller senare att hantera medarbetare som missköter sig. Den här boken visar vad du kan, och bör göra i förebyggande syfte. Boken visar också hur du bör agera när misskötseln väl är ett faktum. Här får du svar på de mest angelägna frågorna: Vad är arbetsrättslig misskötsel vs. moralisk misskötsel? När finns det grund för uppsägning eller avsked? Vad innebär arbetsgivarens omplaceringsskyldighet? Hur hanterar man medarbetare som är sjuka? Vilka rättigheter och skyldigheter har man som arbetsgivare? Med den här boken i handen kan du undvika de vanligaste fallgroparna och öka dina chanser att göra rätt från början.”

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789170054037
Titel
Att hantera misskötsel : handbok för chefer
Författare
Frick, Georg
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
362 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad är misskötsel på arbetsplatsen? Hur bemöter man det som chef och vilka följder kan bli aktuella? Här klargörs för dig som chef de vanligaste frågorna och de vanligaste varianterna av misskötsel.

Läs mer
Hur hanterar man anställda som slarvar med arbetstiderna, har allvarliga problem med att samarbeta eller är onyktra på arbetstid?
De flesta chefer tvingas förr eller senare hantera medarbetare som missköter sig. Den här boken visar både vad du som chef kan göra i förebyggande syfte och hur du bör agera när misskötseln väl är ett faktum. Här får du svar på de mest angelägna frågorna: Vad är att betrakta som misskötsel och inte? När finns det grund för uppsägning? Vilka rättigheter och skyldigheter har man som arbetsgivare?
Med den här boken i handen kan du undvika de vanligaste fallgroparna och öka dina chanser att göra rätt från början.

Om författarna
Georg Frick är personalvetare och verksam som konsult på Long och Partners AB och har i många år arbetat med lönefrågor som utbildare, rådgivare, förhandlare och konsult.