-
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Höganäs : Bra Böcker. 1990.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170249068
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Höganäs : Bra Böcker
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bra Böcker 9789170249068 -
Gastronomisk kalender. årgång 19, 1979
Inbunden bok. Stockholm : LT. 1978. 118 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Förlagets klotband med guldsnitt.
Anmärkning: skyddsomslag har smårevor i överkant samt märke efter prislapp.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789136012613
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1978
- Språk
- Svenska
Stockholm : LT 9789136012613 -
Gastronomisk kalender, årgång 17, 1977
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1976. 179 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Förlagets klotband.
Inga anmärkningar.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789117651824
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1976
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789117651824 -
Gastronomisk kalender, årgång 12, 1972
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1971. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Förlagsband med guldsnitt.
Inga anmärkningar.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789117126421
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1971
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789117126421 -
Gastronomisk kalender, årgång 1, 1961
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1961. 155 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Första årgången.
Dekorerat förlagsband med guldsnitt.
Anmärkning: något litet slitage på ryggen över- och nederkant.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAlbert Bonniers Förlag -
Gastronomisk kalender 1978: Gastronomiska aka...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1977. 172 sidor.
Mycket gott skick. Kåserier
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789117741624
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789117741624 -
Gastronomisk kalender 1976: Gastronomiska aka...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1975. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Kåserier
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789117551926
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1975
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789117551926 -
Gastronomisk kalender 1975:Gastronomiska akad...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1974. 132 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Kåserier av bl a Tore Wretman
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789117452322
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1974
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789117452322 -
Gastronomisk kalender 1974: Gastronomiska aka...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1973.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Kåserier av bl a Tore Wretman, Povel Ramel
NiInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789117351724
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1973
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789117351724 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1972. 154 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Kåserier av bl a Barbro Alving,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789117220327
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1972
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789117220327 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1971. 260 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bl a Lars Widding, Tore Wretman, Povel Ramel
Kåserier
Utgiven av gastronomiska akademinInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789117126421
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1971
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9789117126421 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1:a uppl. 2006. 176 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846323
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2007
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 447 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 47:e årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny utgåva i Sveriges ledande kulinariska bokserie med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat. Den lärde i Lund, Jan-Öjvind Swahn, är som vanligt beläst och kulturell redaktör och författare.
Jan-Öjvind skriver i årets kalender medryckande om vattnet som måltidsdryck. Magdalena Ribbing intervjuar Hans Majestät Konungen om hovets taffel, och skriver dessutom om vår älskade potatis.
Dessutom avhandlas internationella mathögtider, kaffe och kafferep och Hans Alfredsson (ledamot av Gastronomiska Akademien!) intervjuas.
Bland övrigt innehåll i kalendern kan nämnas Inger Grimlunds reportage från årets statusfyllda ”SM i matlagning” som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.
Vid sin sida har Jan-Öjvind en namnkunnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Lars O Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Sagt om tidigare utgåvor:
”Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek”
Svensk Hotellrevy
”Som alla tidigare årgångar av Gastronomisk Kalender är den mycket läsvärd och ett måste för alla intresserade inom gastronomien”
Östran
”...som vanligt är Jan-Öjvind Swahn redaktör vilket garanterar mycken god läsning”
Allt om mat
Prisma 1:a 9789151846323 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1:a uppl. 1997. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. En pytteliten fläck på främre snittet, i övrigt i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151833042
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok. 1998
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Prisma 1:a 9151833042 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Stockholm : LT. 1983.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9136021210
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1983
- Språk
- Svenska
Stockholm : LT 9136021210 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 176 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. ägarstämpel insidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846323
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2007
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 447 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 47:e årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny utgåva i Sveriges ledande kulinariska bokserie med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat. Den lärde i Lund, Jan-Öjvind Swahn, är som vanligt beläst och kulturell redaktör och författare.
Jan-Öjvind skriver i årets kalender medryckande om vattnet som måltidsdryck. Magdalena Ribbing intervjuar Hans Majestät Konungen om hovets taffel, och skriver dessutom om vår älskade potatis.
Dessutom avhandlas internationella mathögtider, kaffe och kafferep och Hans Alfredsson (ledamot av Gastronomiska Akademien!) intervjuas.
Bland övrigt innehåll i kalendern kan nämnas Inger Grimlunds reportage från årets statusfyllda ”SM i matlagning” som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.
Vid sin sida har Jan-Öjvind en namnkunnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Lars O Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Sagt om tidigare utgåvor:
”Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek”
Svensk Hotellrevy
”Som alla tidigare årgångar av Gastronomisk Kalender är den mycket läsvärd och ett måste för alla intresserade inom gastronomien”
Östran
”...som vanligt är Jan-Öjvind Swahn redaktör vilket garanterar mycken god läsning”
Allt om mat
Prisma 1 9789151846323 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842882
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2005
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 418 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan-Öjvind Swahn skriver i årets kalender om ostens historia i Sverige. Om de modernare osttrenderna skriver DN:s matskribent Jens Linder.
Vi får läsa om det goda knäckebrödet från Gränna, och Peter Harryson (medlem av Gastronomiska Akademien!) skriver om ett outplånligt matminne.
Bland övrigt innehåll i kalendern kan nämnas Inger Grimlunds reportage från årets statusfyllda "SM i matlagning", det som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.
Bakom kalendern står som vanligt Jan-Öjvind Swahn som är huvudredaktör. Vid sin sida har han en namnkunnnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Lars O Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Prisma 1 9151842882 -
Gastronomisk kalender 76: Gastronomiska akade...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1975. 157 sidor.
Mycket gott skick. Tillskrift på försättsbladet. Årgång 16. Illustrerad. När du köper den här artikeln stöder du Bokhjälpens alfabetiseringsprojekt i några av världens fattigaste länder. Det kostar dig ingenting extra, men vi på Knallefyndet och Bokbörsen skänker varsin kro läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117551927
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1975
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9117551927 -
Gastronomisk kalender 1977. Gastronomiska aka...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1976.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Fläck efter prislapp å omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117651824
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1976
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9117651824 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vacker. Oläst. Bland författarna: Anna Bergenström, Stephan Rössner, Jan Öjvind Swahn, Nenne Wåhlander.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840359
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 417 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 42:a årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny upplaga i serien med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat.
"Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek", Svensk Hotellrevy.
Sten Broman, tillsammans med Fritiof Nilsson Piraten en av Gastronomiska Akademiens grundare, skulle fyllt 100 år i år, och hans bidrag är en tidigare publicerad fresk över en dråplig och kulinarisk rundresa bland gästgiverier och hotell i Skåne.
Ur innehållet i årets utgåva:
Smokerings. Notiser om rökning av fisk och kött, Nils-Arvid Bringéus
Det helande vattnet, från kurort till mineralvatten, dr Per Ove Lind
Så upptäcktes corn flakes, Stephan Rössner
Punschens historia, Jan-Öjvind Swahn
Remouladens vandringar, Jörgen Fakstorp
Kulinarisk rundresa, Sten Broman
Prisma 1 9151840359 -
Gastronomisk kalender 1977
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. ? uppl. 1976. 179 sidor.
Hyggligt skick. Skyddsomslag saknas. Biblioteksexemplar. Oskadat, men med stämplar från Landsbiblioteket i Växjö. Bakre pärmen är på insidan skadad av ett bortrivet fack för bibliotekskort. Bra text av Mats Rehnberg om restaurang Blå Porten. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117651824
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1976
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt ? 9117651824 -
Gastronomisk Kalender 1964
Inbunden bok. Bonniers. ? uppl. 1963. 154 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Gastronomiska akademien startade 1953. 1960 började man ge ut sin Gastronomiska kalender. Intressantaste avsnittet i den här boken är Tore Wretmans kapitel om tranchering vid bordet. Mycket läsvärd är Kulinarisk visit i Peking av Henning Ståhlhane. Recept läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers ? -
Gastronomisk kalender 1966
Inbunden bok. Bonniers . 1966. 155 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. En del nagg på skyddsomslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Gastronomisk kalender 1962
Inbunden bok. Bonniers. 1962. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. En del nagg på skyddsomslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Stockholm : Wiken. 1992. 183 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, har över 2000 böcker i sortimentet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171190864
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Wiken
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Stockholm : Wiken 9789171190864 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Stockholm : LT. 1982.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9136018457
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
Stockholm : LT 9136018457 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Stockholm : Wiken. 1:a uppl. 1992. 183 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171190864
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Wiken
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Stockholm : Wiken 1:a 9171190864 -
Gastronomisk kalender 1977 : Gastronomiska ak...
Inbunden bok. Stockholm : Norstedt. 1976.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117651824
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1976
- Språk
- Svenska
Stockholm : Norstedt 9117651824 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Norstedt. 1972.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Elegant förlagsband med ryggtexten i guldsnitt.
Illustrerad med svartvita fotografier och teckningar.
en artikel om ostron och ceb on Havannacigarrens betydelse för en lyckad mältid … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9117220327
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1972
- Språk
- Svenska
Norstedt 9117220327 -
Gastronomisk kalender 1963 årgång 3
Inbunden bok. Bonniers. 1962. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Gastronomi i text och bild. Bidrag av Oscar Wieselgren, Håkan Unsgaard, Carl-Herman Tillhagen, Bengt Arne-Person, Sigfrid Svensson, Carl-Axel Moberg, Ernst Nathorst-Böös, Tore Wretman, Stig Ahlgren, Haqvin Carlheim-Gyllensköld.
Några ledamöter i Akademin läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. aldrig läst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841452
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademiens årsbok. 2004
- Författare
- Gastronomiska akademien
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 230 mm
- Vikt
- 419 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Mina damer och herrar, kära matvänner! När jag var liten ville barn ofta bli brandmän eller poliser. (Fast jag ville bli lantbrukare!) Idag vill barn allra helst bli TV-kockar!" Så inledde Hans Majestät Konungen sitt humoristiska tacktal vid Årets kock-evenemanget i Stadshuset. Läs resten i kalendern!
Nyligen bortgångne Tore Wretman (som var ledamot nr 9 i Gastronomiska Akademien) porträtteras i årets kalender. Jan Öjvind Swahn skriver om Smörgåsbordet och dess föregångare, Brännvinsbordet.
Peter Harryson ("tallrik" nr 13 i akademien) skriver om ett minnesvärt möte med Greta Garbo och den potatissoppa som åts vid tillfället och Jesper Svenbro skriver om Måltiden och demokratin i det antika Grekland.
Bland övrigt innehåll i kalendern kan nämnas Inger Grimlunds reportage från årets statusfyllda "SM i matlagning", det som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.
Bakom kalendern står som vanligt Jan-Öjvind Swahn som är huvudredaktör. Vid sin sida har han en namnkunnnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Lars O. Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Klipp ur tidigare recensioner:
"Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek"
Svensk Hotellrevy
"Som alla tidigare årgångar av Gastronomisk Kalender är den mycket läsvärd och ett måste för alla intresserade inom gastronomien"
Östran
"...som vanligt är Jan-Öjvind Swahn redaktör vilket garanterar mycken god läsning"
Allt om mat
"...som vanligt en rad mycket kunniga författare..."
Södra Dalarnes tidning
Prisma 1 9151841452
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn