-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789187795497
- Titel
- Köksguide
- Författare
- Gahne, Mia
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 123 x 240 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 260 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt du behöver vet om dryck, matlagning och bakning! Hur stort är egentligen ett medelstort ägg, vilken innertemperatur ska lammsteken ha för att bli lagom rosa och hur många deciliter är egentligen amerikansk cup? Vilka köksprylar och maskiner måste man ha och vad är trevlig extrautrustning för den specialintresserade? I Köksguiden finns svaret på alla funderingar som alltid dyker upp oavsett om du är mitt i drinkblandandet, baket eller matlagandet. Och som man alltid tror att man ska minnas svaret på, när man väl letat upp det. Bokens tre delar avhandlar dryck, matlagning och bakning och går igenom allt från vanliga tekniker och fiffiga knep till hur man gör sitt eget self-raising-flour eller ersätter crème fraichen man har glömt att köpa. Innehållet är mycket lättöverskådligt och det går blixtsnabbt att hitta precis rätt information. Dessutom är boken underhållande att bläddra i och ger både en och annan aha-uppelevelse, även för den myck köksvane!
Kakao Förlag 1 9789187795497 -
Fixa festen : proffsen bästa tips för en lyck...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 160 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153436782
- Titel
- Fixa festen : proffsen bästa tips för en lyckad fest
- Författare
- Liselotte Forslin - Mia Gahne - Jan Gradvall - Lindberg-Ber - Mia Öhrn - Catharina Lindeberg-Bernhardsson - Anna Thunell
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 293 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1043 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I denna bok får du proffsens bästa tips för en lyckad fest! Här delar författarna med sig av sina bästa råd om inbjudningskorten, maten, dryckerna, dukningen, musiken - antingen det är cocktailparty, middagsbuffé, trerätters med vikta servietter, dessertbuffé eller tårtkalas.
Matjournalist Mia Gahne lär dig blanda cocktails och göra läckra tilltugg, fixa goda bål och alkoholfria alternativ. Matjournalist Liselotte Forslin har komponerat tre härliga bufféer - en stor försommarbuffé, en mustig buffé och en italiensk buffé. Konditor Mia Öhrn, känd för boken Kladdkakor, ger lättbakade recept på smarriga sötsaker till dessertbuffén och tårtkalaset.
En lyckad fest börjar redan med inbjudningarna. Anna Thunell, som gjort Drömbröllopet, ger förslag på hur du gör dina egna inbjudningskort. Catharina Lindeberg-Bernhardsson, som givit ut boken Dukningar i säsong, hjälper dig duka fint, med blommor och vikta servetter. Och som kronan på verket: musiken som kan förgylla vilken tillställning som helst. Musikjournalist Jan Gradvall väljer vilka toner som skapar den rätta stämningen.
Ica Bokförlag 1 9789153436782
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn