Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Värmen i gamla hus / Byggnadsvård i praktiken II

Värmen i gamla hus / Byggnadsvård i praktiken II

Häftad bok

Mycket gott skick. Centrum för byggnadsvård i Gysinge / Byggförlaget 2001. 96 sid. Med flikpärmar. Rikt illustrerad i färg. Namnteckning på försättsbladet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9179881955
Titel
Värmen i gamla hus
Författare
Göran Gudmundsson
Förlag
*Byggförlaget
Utgivningsår
2001
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
165 x 245 mm
Vikt
328 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Byggnadsvård i praktiken är en serie på totalt fyra böcker, som utges i samarbete med Centrum för byggnadsvård i Gysinge. Författare är Göran Gudmundsson. I den första praktiska boken för byggnadsvårdaren beskrivs ingående trähusets konstruktion, grund, stomme och ytskikt, samt det stora arbetet med att flytta ett gammalt hus, vilket innefattar dokumentation, forskning i husets historia, märkning, rivning och återuppbyggnad. Ovärderlig kunskap för den som arbetar med gamla trähus. I den andra boken i serien besvaras frågor om uppvärmning och isolering av gamla hus, vilka konsekvenser det får för byggnaderna och vilka lösningar som är att rekommendera. Husets eldstäder och värmekällor, deras historik och renoveringsaspekter beskrivs ingående. Här finns allt som är värt att veta om öppna spisar, kakelugnar, rörspisar, kaminer och järnspisar. Ovärderlig kunskap om uppvärmning av äldre byggnader. Den tredje boken i serien Byggnadsvård i praktiken berättar om alla moment som ingår vid en exteriörrenovering, och fjärde boken beskriver utförligt och i detalj en invändig renovering.