Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Omvandla din smärta till kärlek

Omvandla din smärta till kärlek

Inbunden bok Energica Förlag. 296 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9185127035
Titel
Omvandla din smärta till kärlek
Författare
Kraft Rahasya Fritjof
Förlag
Energica Förlag
Utgivningsår
2004
Omfång
296 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
516 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Omvandla din smärta till kärlek ger många kraftfulla exempel på verklig transformation och vägledning om hur den kan ske. Rahasya Fritjof Kraft beskriver hur vi kan använda psykoterapeutiska metoder så att de leder till självförverkligande och får oss att vakna upp från mardrömmen och föreställningen om att vi är åtskilda och tudelade.

Med uppriktighet, humor och intelligens skildrar Rahasya Fritjof Kraft sitt färgstarka liv som förde honom in på en äventyrlig inre resa - sökandet efter sanning och upplysning.

Kanske var det känslan av vanmakt och sorgen efter sin moders självmord som fullbordade hans djupaste längtan om upplysning. När han mötte sin älskade mästare Osho blev denna längtan ständigt närvarande. Mer än något annat ville Rahasya uppnå upplysningen, som visserligen är bortom viljans sfär, men ändå måste längtas efter för att kunna slå ner som en blixt av lycksalighet i oss.

I Omvandla din smärta till kärlek vävs en röd tråd där författaren, som själv uppnått det mesta av sina strävanden både personligt, yrkesmässigt och andligt, gång på gång påminner oss om att vi inte är "göraren" i vårt liv. Att komma ihåg källan till vårt väsen leder till att vi kan slappna av och kanske för ett ögonblick glömma våra ambitioner och många måsten - de är inte så viktiga som vi kanske tror. Det enda som egentligen räknas är att dela med sig och ge av sin kärlek.

Boken är en praktisk guide i uppvaknande för såväl lekmannen som för terapeuten, och en ingång till att få leva ett liv med all världens visdom i sitt hjärta.