Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Groddar, alger och tofu

Groddar, alger och tofu

Inbunden bok HÄLSAböcker. Första uppl. 1992. 109 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden klotband med hårda, illustrerade pärmar. Mörkt grönt ryggsnitt på ljus botten. Färgbild på omslagets framsida. Teckningar, foton i färg och recept: Per Frisk. Förefaller oläst och ej använd.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789185506620
Titel
Groddar, alger och tofu
Författare
Frisk Per
Förlag
Energica Förlag
Utgivningsår
1992
Bandtyp
Inbunden
Vikt
246 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Här presenteras ny spännande mat - först groddar som introducerades i Sverige för snart femton år sedan, samt alger och tofu (som framställs av sojabönor och är till konsistensen inte olik mjuk ost, som man kan skiva eller göra små tärningar av. Alger har använts i Österlandet under många tusen år. I Norden har vikingarna använt vissa algsorter under sina sjöresor. Tofu är en traditionell basföda i många asiatiska länder och har en hög proteinhalt. Gemensamt för dessa födoämnen är dess lätthet att kombinera med annan mat som man är mer van vid. Författaren är chefredaktör vid Tidningen HÄLSA.