Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hemligheten i källaren

Hemligheten i källaren

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 134 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. " Mata fiskarna, vattna blommorna, ta in posten och morgontidningen. Det vore bra om du och din syster kunde börja redan i eftermiddag. Jag ger mig av före lunch och vet faktiskt inte när jag kommer hem igen.Men hur länge ska vi vakta huset då? undrade Elisabeth.Tills ni ser att jag är tillbaka här i skolan, svarade rektorn undvikande. Få se nu är det något jag har glömt? Fiskarna, blommorna, posten och morgontidningen. Och nyckeln har du fått.Han rynkade pannan.Ja visst, ja! utbrast han sedan. Vilken tur att jag kom på det. Ni får absolut inte gå ner i källaren. Det måste du lova mig.Elisabeth såg förvånat på honom. Vad skulle hon och Jessica ner i mr Clarks källare att göra?" När Jessica Wakefield bestämmer sig för att starta en husvakts-tjänst tillsammans med sin tvillingsyster Elisabeth, anar hon inte att deras första kund ska bli mr Clark, rektorn på deras skola.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9132146426
Titel
Hemligheten i källaren
Författare
Francine Pascal
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2004
Omfång
134 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
140 x 210 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
252 g
Språk
Svenska
Baksidestext
" Mata fiskarna, vattna blommorna, ta in posten och morgontidningen. Det vore bra om du och din syster kunde börja redan i eftermiddag. Jag ger mig av före lunch och vet faktiskt inte när jag kommer hem igen.

Men hur länge ska vi vakta huset då? undrade Elisabeth.

Tills ni ser att jag är tillbaka här i skolan, svarade rektorn undvikande. Få se nu är det något jag har glömt? Fiskarna, blommorna, posten och morgontidningen. Och nyckeln har du fått.

Han rynkade pannan.

Ja visst, ja! utbrast han sedan. Vilken tur att jag kom på det. Ni får absolut inte gå ner i källaren. Det måste du lova mig.

Elisabeth såg förvånat på honom. Vad skulle hon och Jessica ner i mr Clarks källare att göra?"

När Jessica Wakefield bestämmer sig för att starta en husvakts-tjänst tillsammans med sin tvillingsyster Elisabeth, anar hon inte att deras första kund ska bli mr Clark, rektorn på deras skola. Han vill att tvillingarna ska vakta hans hus i några veckor medan han är bortrest.

Elisabeth blir nervös, men Jessica är mer än nöjd! Tänk vad mycket de kan hinna snoka reda på om rektorn under den tiden. Massor av härligt skvaller! Nu kommer alla i Enhörningsklubben att vilja lyssna på vad hon har att säga.

Men det blir inte riktigt så roligt som Jessica hoppats på. Det verkar som om rektorn döljer något. När tvillingarna hittar en kniv i hallgarderoben börjar det kännas riktigt obehagligt. Och varför var det så viktigt för mr Clark att de inte gick ner i källaren? Vad är det som ruvar bland bråten och spindelväven?