Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Italienska smakens källa

Italienska smakens källa

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 143 sidor.

Mycket gott skick. Grunden till smaker i Italien

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153428725
Titel
Italienska smakens källa
Författare
Fernando Di Luca - Lars Falk - Marco Baudone
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
237 x 276 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
838 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad är det som gör att det italienska köket smakar så..."italienskt"?
Fernando di Luca reser till Italien för att söka upp Den italienska smakens källa. Han söker upp sina vänner odlare, producenter, matlagare och många fler. Här hittar han sina rötter, traditioner och återupplever minnet av "smaken hemifrån". Under resan uppe­håller han sig länge vid olika hållplatser som citron, tomat, salt, kapris, sardell, oliv, tryffel och ost mm.
På dessa smaker har krögaren Marco Baudone komponerat underbara recept.
Fernando di Luca - Har öppnat dörren till det italienska köket genom att introducera pastan och olivoljan för det svenska folket.
Lars Falk - En av Sveriges mest legendariska copywriters- han har också varit med om att skapa den moderna kokbokstrenden bla genom Carl Butlers kokbok.
Marco Baudone - En av Sveriges ledande kockar med rötter i Italien.
Jan Bengtsson - En av Sveriges mest kända fotografer med ett stort antal kokböcker bakom sig, bl.a. Carl Butlers kokbok.