Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SMAKEN AV CHOKLAD : handledning i chocolatprovning samt 40 recept
SMAKEN AV CHOKLAD : handledning i chocolatprovning samt 40 recept SMAKEN AV CHOKLAD : handledning i chocolatprovning samt 40 recept SMAKEN AV CHOKLAD : handledning i chocolatprovning samt 40 recept

SMAKEN AV CHOKLAD : handledning i chocolatprovning samt 40 recept

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! Ytmärken på det blanka, känsliga omslaget. --- Berättarförlaget, 2008. Omfång: 159 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Inbunden. Mått: 185 x 351 mm. --- Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel: 1) Smak en sinnesupplevelse Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet. Hörseln används för att avgöra hur spröd chokladen är. Boken visar hur man använder sina sinnen för att finna den bästa chokladen och rätt tillbehör för att utveckla smaken. Vid chokladprovning används också en särskild terminologi som du får lära dig. Detta kapitel innehåller allt du behöver veta för att kunna njuta ännu mer av choklad. 2) Chokladsmak kombinerad med andra ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blommor, cigarrer, kryddor, torkad frukt. 3) Recept Boken innehåller ett urval av 40 recept, för varje tillfälle. Här finns beskrivningar av grundrecept och recept på kakor, drycker och konfekt. 4) Praktiska tips Hur man utnyttjar chokladen optimalt för att få ut den bästa smaken, köpråd, förvaringstips etc. Smaken av Choklad den perfekta presentboken! --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185755080
Titel
Smaken av choklad : handledning i chocolatprovning samt 40 recept
Författare
Stéphan Lagorce
Förlag
Berättarförlaget
Utgivningsår
2008
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
185 x 351 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
1094 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel: 1. Smak en sinnesupplevelse Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet. Hörseln används för att avgöra hur spröd chokladen är. Boken visar hur man använder sina sinnen för att finna den bästa chokladen och rätt tillbehör för att utveckla smaken. Vid chokladprovning används också en särskild terminologi som du får lära dig. Detta kapitel innehåller allt du behöver veta för att kunna njuta ännu mer av choklad. 2. Chokladsmak kombinerad med andra ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blommor, cigarrer, kryddor, torkad frukt. 3. Recept Boken innehåller ett urval av 40 recept, för varje tillfälle. Här finns beskrivningar av grundrecept och recept på kakor, drycker och konfekt. 4. Praktiska tips Hur man utnyttjar chokladen optimalt för att få ut den bästa smaken, köpråd, förvaringstips etc. Smaken av Choklad den perfekta presentboken!