Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SÖK : för tävling och aktivering
SÖK : för tävling och aktivering SÖK : för tävling och aktivering SÖK : för tävling och aktivering SÖK : för tävling och aktivering

SÖK : för tävling och aktivering

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Slut på förlaget! Förlag: Prisma, 2005. Omfång: 85 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Kartonnage. Mått: 170 x 210 mm. --- Att träna sök är en härlig och rolig sysselsättning för både hund och människa. Hunden får både psykisk och fysisk motion samtidigt som den får tillfälle att använda sin näsa. Hundföraren får komma ut i naturen och röra på sig i ett sammanhang som kräver koncentration och tankeverksamhet. Sök innebär att hunden med relativt hög näsa avsöker ett skogsområde för att finna ett antal gömda figuranter. Boken har Svenska Brukshundklubbens tävlingsverksamhet som grund men det betyder inte att man måste vara tävlingsintresserad för att ha glädje av läsningen. Sök för tävling och aktivering tar upp inlärning, problemlösning m.m. och vänder sig till alla som har intresse av att träna eller tävla sök, oavsett nivå. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151845609
Titel
Sök : för tävling och aktivering
Författare
Git Jering
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2005
Omfång
85 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
170 x 210 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
343 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att träna sök är en härlig och rolig sysselsättning för både hund och människa. Hunden får både psykisk och fysisk motion samtidigt som den får tillfälle att använda sin näsa. Hundföraren får komma ut i naturen och röra på sig i ett sammanhang som kräver koncentration och tankeverksamhet.

Sök innebär att hunden med relativt hög näsa avsöker ett skogsområde för att finna ett antal gömda figuranter. Boken har Svenska Brukshundklubbens tävlingsverksamhet som grund men det betyder inte att man måste vara tävlingsintresserad för att ha glädje av läsningen.
Sök för tävling och aktivering tar upp inlärning, problemlösning m.m. och vänder sig till alla som har intresse av att träna eller tävla sök, oavsett nivå.