-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Bokförlaget Semic 9789155258382 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Bokförlaget Semic 9789155258382 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Bokförlaget Semic 9789155258382 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Bokförlaget Semic 9789155258382 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Bokförlaget Semic 9789155258382 -
Fredagsvinet . Lika mycket vinbok som kokbok
Inbunden bok. Semic. 2012. 109 sidor.
Nyskick. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfatta läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Semic 9789155258382 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Bokförlaget Semic 9789155258382 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Bokförlaget Semic 9789155258382 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258382
- Titel
- Fredagsvinet
- Författare
- Gunilla Hultgren Karell
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 559 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Arbetsveckan är slut och man är redo för helg. På fredagskvällen vill man mest av allt ha något gott att äta och något gott att dricka till – utan att det kräver för mycket tankemöda eller slit framför spisen. I Fredagsvinet tipsar vinskribenten Gunilla Hultgren Karell om de godaste vinerna för runt 100-lappen och snabblagade rätter som passar utmärkt till. Från mild och lätt avokadosoppa med räkor och parmesanchips till fräsch fredagspizza och lyxig biffwrap. Här finns recept på pasta, fisk- och skaldjur, kött och sallader, grytor och soppor. Recepten är ordnade efter vintyperna – lätta och fylliga vita, roséviner samt lätta och fylliga röda. Druvor, regioner, producenter och smakprofiler presenteras kortfattat och ger den intresserade läsaren det lilla extra vid sidan av de underbara kombinationerna av mat och vin.Recepten och vintipsen har varit ett uppskattat och ofta kommenterat stående inslag i tidningen Allt om Vin, där Gunilla Hultgren Karell är vinskribent. Alla viner finns att få tag i på Systembolaget och presenteras med etiketter, artikelnummer och ca-pris.
Bokförlaget Semic 9789155258382
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn