Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
STADEN SOM ÅKERMARK : stadsodling i Malmö och New York
STADEN SOM ÅKERMARK : stadsodling i Malmö och New York STADEN SOM ÅKERMARK : stadsodling i Malmö och New York STADEN SOM ÅKERMARK : stadsodling i Malmö och New York STADEN SOM ÅKERMARK : stadsodling i Malmö och New York

STADEN SOM ÅKERMARK : stadsodling i Malmö och New York

Nyskick. FÖRLAGSNY! Klicka på rubriken ovan för fler bilder! --- Eklundhpaglert förlag, 2012. Omfång: 128 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Inbunden. Mått: 297 x 210 mm. --- Våren 1973 förvandlade Loggins tillsammans med ett gäng miljöintresserade konstnärsvänner en gammal skräpig rivningstomt till en grönskande oas på ett i övrigt ruffigt nedre Manhattan. Det blev den första stadsdelsträdgården i New York och trenden spred sig snabbt över staden och vidare över Nordamerika. En världsomspännande stads­odlingstrend var född. När de sista ändringarna görs i denna bok, i januari 2012, har trenden nått Malmö med kraft. Är det början på en ny grön våg vi ser? --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163701603
Titel
Staden som åkermark : stadsodling i Malmö och New York
Författare
Johanna G. Jimenez
Förlag
Eklundhpaglert förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
297 x 210 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
950 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Våren 1973 förvandlade Loggins tillsammans med ett gäng miljöintresserade konstnärsvänner en gammal skräpig rivningstomt till en grönskande oas på ett i övrigt ruffigt nedre Manhattan. Det blev den första stadsdelsträdgården i New York och trenden spred sig snabbt över staden och vidare över Nordamerika. En världsomspännande stads­odlingstrend var född. När de sista ändringarna görs i denna bok, i januari 2012, har trenden nått Malmö med kraft. Är det början på en ny grön våg vi ser?
Ytterligare författare: G. Jimenez, Johanna
Ytterligare fotografer: Jimenez, Christian
Ytterligare redaktörer: Eklundh Paglert, Henrik
Ytterligare designers: Eklundh Paglert, Henrik