Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den där Jenny : En bok för alla

Den där Jenny : En bok för alla

av

Pocketbok. En bok för alla. 1 uppl. 2005. 90 sidor.

Nyskick. Allt blir fel när Jenny börjar i en ny klass i sexan. Jenny har färgat svart hår och hårt sminkade ögon. På lektionerna spelar hon musik eller läser Vecko-Revyn och på rasterna tjuvröker hon med killarna i nian. Några tjejer i klassen stämplar henne som "hora" och gör allt för att förödmjuka henne. Jenny å sin sida döljer sin osäkerhet bakom en tuff och oberörd attityd. Boken har två delar och skildrar händelserna dels från de trakasserade tjejernas sida och dels från Jennys. En skildring av utanförskap, grymhet och alla missförstånd som kan uppstå på gränsen mellan barndom och vuxenvärld.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

4 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9172214147
Titel
Den där Jenny
Författare
Eva Wikander
Förlag
En bok för alla
Utgivningsdatum
20051019
Omfång
90 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 6 mm
Vikt
57 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jenny kommer ny till klassen i sexan och redan från början blir allt fel. En grupp tjejer i klassen stämplar henne som "hora" och gör allt för att förödmjuka henne. Jenny å sin sida döljer sin osäkerhet bakom en tuff och oberörd attityd. Boken har två delar och skildrar händelserna dels från de trakasserande tjejernas sida och dels från Jennys. En skildring av utanförskap, grymhet och alla missförstånd som kan uppstå på gränsen mellan barndom och vuxenvärld.