Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Döden - inte som vi föreställer oss? : mer och fler röster från Andra sidan

Döden - inte som vi föreställer oss? : mer och fler röster från Andra sidan

Inbunden bok Förlagshuset Siljans Måsar. 2010. 192 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Den dag du ärligt kan garva åt dina egna dumheter, den dagen har du satt spaden i marken till en ny jord. Både i livet o i döden. Inget av det finns . Allt är en illusion.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197898829
Titel
Döden - inte som vi föreställer oss? : mer och fler röster från Andra sidan
Författare
Eva & Perry Forstén
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Utgivningsår
2010
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
331 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är döden slutet? Eller början på något nytt? Kanske rent av livets höjdpunkt?

Det enda vi säkert vet är att vi ska dö. Men när, och hur, och varför … och vad som händer sedan är för de flesta av oss obesvarade frågor som ger upphov till mycket rädsla, ångest och oro.

I denna bok träder kända och okända personer fram och berättar om sina liv på dödens sida. Och de levande beskrivningar de ger är ett övertygande vittnesbörd om att livet är evigt och fortsätter på Andra Sidan därför att vi alla för med oss våra tankar, personligheter och erfarenheter till en annorlunda dimension. Där är människans uppgift att få perspektiv på de liv hon levt på jorden för att gå vidare i sin utveckling - tillsammans med ledare och guider in i nya dimensioner eller tillbaka till den mänskliga tillvaron för att lära och förstå mer om vad det innebär att vara människa.

”Den dag du ärligt kan garva åt dina egna dumheter, den dagen har du satt spaden i marken till en ny jord. Både i livet och i döden. Ingen av dem finns! Det är faktiskt skrattretande. Och det är början till en ny himmel och en ny jord …”

Detta är en reflektion som Ingmar Bergman gör några år efter sin död. Och här kan du även ta del av andra röster om karma, återfödelse, godhet, ondska, skuld, ansvar, frihet, sorg och glädje från till exempel Gandhi, Hitler, Astrid Lindgren och många fler. Även vardagsmänniskor som inte gjort sig ett namn i världshistorien finns med bland ”rösterna” och deras personliga beskrivning från Andra Sidan om den dolda och i viss mån tabubelagda aspekt av tillvaron vi alla är på väg emot.

Döden som livets höjdpunkt …!
Ytterligare författare: Forstén, Eva &amp