Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lars & Urban och pudelstjärnorna [+ 2 CD-skivor]

Lars & Urban och pudelstjärnorna [+ 2 CD-skivor]

Inbunden bok

Gott skick. Piratförlaget. 1:a uppl. 2001. 91 s. Inbunden. Smärre hanteringsspår på pärmen. Nedre hörnen är knappt märkbart stötta. Obs! Stort format! Innehåller två CD-skivor där Eva Dahlgren läser upp hela sagan. Detta är den första utgåvan av boken som är fotoillustrerad med Rikard Wolff, Björn Kjellman, Katarina Ewelöf på bilderna.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789164201690
Titel
Lars & Urban och pudelstjärnorna
Författare
Eva Dahlgren
Förlag
Piratförlaget
Utgivningsår
2005
Omfång
102 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
156 x 205 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
290 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lars är taxichaufför och stans snyggaste tax och han älskar tjejer. Alla tjejer - cockerspaniels, schäfrar, boxrar, taxar, alla. Han extraknäcker också som ambulansförare. Urban är sjuksköterska och jobbar på Södra hundsjukhuset. Urban älskar gropar och stjärnor. Lars och Urban är jättekompisar och kommer på idén att åka till månen. Urban för att leta efter pudelstjärnor och Lars för att gräva guldsand. Sagt och gjort här ska byggas rymdraket. Alltså kontaktar de Karin som har ett fantastiskt skrotlager och som ställer upp för grabbarna. Det fixas och byggs och till slut kommer de iväg på den långa färden. Det går inte riktigt som de tänkt sig, men det blir garanterat äventyr och överraskningar. Och inte blir det riktigt som de tänkt sig när de kommer hem heller. Men det slutar bra, kanske rent av bättre. Och Lars och Urban hinner skaffa sig både kunskaper och erfarenheter. Lars & Urban och pudelstjärnorna är den första berättelsen av tre om de båda hundarna och utkom ursprungliggen 2001. Då i en annorlunda fotobok nu i en nyutgåva med illustrationer av Pål Jansson.