Europeiska mästerkockar bjuder till bords . Kalla förrätter
Inbunden bok. Könemann. 1999. 327 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Att äta innebär naturligtvis så oändligt mycket mer än att bara tillgodose ett grundläggande behov. Matlagning kan betraktas som en konstart, särskilt när det gäller fester eller särskilda evenemang - såväl i det privata som i det offentliga livet.
Kärlekspar sätter sig till bords för att planera för den gemensamma framtiden, man samlas kring ett festligt bord för itt avsluta framgångsrika affärer, skriva under avtal eller också göra upp i en tvist, och uppmärksamma kockar ser till att allt blir så lyckat som möjligt. När allt kommer omkring är gastronomin gränslös, den är inte bunden till ett specifikt land. Språket är universellt och det förstås lika bra av den som tycker om ett traditionellt kök som av den som föredrar ett mer raffinerat. Gastronomins språk är ett sinnenas språk, med vilket man förmedlar och mottar kvalitet och olika utsökta tillagningssätt från olika breddgrader och det lockar oss också att tränga djupare in i detta gränslösa rike av dofter, smaker och färger. Rikt illustrerad med vackra färgfotografier. Format 30,8x24x3 cm.Vikt 2100 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 3829009534
- Titel
- Kalla förrätter
- Författare
- EURODELICE
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 327 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 307 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1982 g
- Språk
- Svenska