Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
KLEOPATRAS KAM

KLEOPATRAS KAM

Inbunden bok Forum. Andra tryckn. 8:e - 10:e tus. uppl. 2007. 343 s. Inbunden. 620 gram.

Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137131030
Titel
Kleopatras kam
Författare
Maria Ernestam
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2007
Omfång
343 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 220 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
603 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Tre vänner, ett café och några mord 

Kleopatras kam är företaget som ”löser människors problem”. Det grundas av Anna, Mari och Fredrik, vänner sedan länge och alla i behov av förändring. 
 Mari har levt flera år på Irland och upplevt en tragisk kärlekshistoria som förföljer henne. Hon har lämnat sin fasta anställning och är beredd att göra allt för att bli lycklig igen. 
 Anna har tröttnat på sitt kringflackande liv och sina otaliga älskare. Hennes café är en trivsam mötesplats, men omsorgen om en sjuk pappa gör att hon behöver pengar. 
 Fredrik kämpar med sin ensamhet och sina demoner från barndomen. Han värjer sig genom att fly in i en värld av musik och dans på eleganta nattklubbar. 
 Kleopatras kam blir snabbt en succé. Människor söker och får hjälp, med allt från skattedeklarationer till middagsbufféer och barnuppfostran. Men en dag dyker en äldre kvinna upp på kontoret med en underlig förfrågan. ”Jag har ett uppdrag åt er”, säger hon. ”Jag vill att ni ska mörda min man.” Efter att ha levt i förtryck ett helt liv vill hon leva lycklig de få år hon har kvar, och hon är beredd att betala ordentligt om de hjälper henne 
 Trots sin originella affärsidé hade Mari, Anna och Fredrik aldrig väntat sig ett sådant uppdrag. Nu ställs allting på sin spets och snart upptäcker de att de egentligen inte vet någonting om varandra eller hur långt de är beredda att gå ... 
 Kleopatras kam är en oerhört spännande roman om hämnd och försoning, lycka och sorg, kärlek och hat, rätt och fel. Svarta upplevelser och desperation blandas med nybakade bullar och skratt. Samtidigt är det ett omskakande relationsdrama med älskande människor som hittar olyckan – och lyckan – där de minst anar det.