Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Äta för livet : maten som gör dig frisk och stark

Äta för livet : maten som gör dig frisk och stark

Inbunden bok. Roos & Tegner. 2017. 208 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Teorierna om vad vi bör äta duggar tätt. Motsägelsefulla tips och teorier. Så vem kan man lita på? Konkreta råd från professorn som ägnat ett helt yrkesliv åt matforskning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187905711
Titel
Äta för livet : maten som gör dig frisk och stark
Författare
Erlanson Albertsson, Charlotte
Förlag
Roos & Tegner
Utgivningsår
2017
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
470 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Är vitt mjöl verkligen så farligt? Det där med lchf och 5:2 hur bra är det, egentligen? Och hur vet jag att min dotter som blivit vegan får i sig alla näringsämnen hon behöver? Teorierna om vad vi bör äta för att hålla oss friska och må bra duggar tätt. Men det är inte lätt att navigera i djungeln av ofta motsägelsefulla tips och teorier från mer eller mindre självutnämnda matexperter. Det är lätt att få en känsla av att man äter fel nästan hur man än väljer. Så vem kan man lita på? Efter ett helt yrkesliv ägnat åt matforskning bjuder professor Charlotte Erlanson-Albertsson i Äta för livet på sin samlade kunskap och ger sina bästa råd om hur vi väljer mat som vi verkligen mår bra av på lång sikt. Efter en heltäckande men lättillgänglig genomgång av matens olika komponenter får läsaren konkreta tips på hur man äter hälsosamt på ett sätt som funkar i vardagen. Boken avslutas med en genomgång av för- och nackdelar med våra vanligaste dieter. CHARLOTTE ERLANSON-ALBERTSSON är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet, där hon forskar på aptitkontroll och hälsosam mat. Hon har mångårig erfarenhet av både undervisning och forskning. Charlotte Erlanson-Albertsson är en flitigt anlitad föreläsare och har skrivit flera böcker i ämnet. Hennes specifika intresse är den mat som vi lätt äter för mycket av, det vill säga mat rik på socker, fett och salt.