Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
I huvudet på en orolig komiker

I huvudet på en orolig komiker

Häftad bok.

Mycket gott skick. Uppsala Publishing House. 2007. 110 s. 16,5 x 24,5cm. Nedre delen av ryggen stött. Inlagan i nyskick. Svensk text. Illustrerad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789170053467
Titel
I huvudet på en orolig komiker
Författare
Eriksson, Lasse
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
320 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ståupparen Lasse Eriksson har här samlat sina bästa kåserier, om vår vardag, vår samtid och vårt samhälle. De är både underhållande och kloka – ”ha-ha” blir ”aha” med de erikssonska glasögonen.

Läs mer
Hur kommer det sig att en komiker kan känna sig tom när han säger sina bästa skämt? Varför är tresteg en korkad idrottsgren? Varför är sättningar och fuktskador så viktiga? Varför är det så kul att ha tråkigt?
I den här boken försöker Lasse Eriksson svara på dessa och andra frågor. Med sin humoristiska iakttagelseförmåga gör han själva vardagen till en aldrig sinande källa av aha-upplevelser som lockar till haha -upplevelser. Ibland kan han till och med ge aaaah... -upplevelser.

Om författarna
Lasse Eriksson har slagits mot vardagen hela sitt liv. Vardagen har hittills alltid vunnit och därför söker han sitt uttryck för att ta sig därifrån.
Lasse Eriksson är känd för den breda publiken bland annat för sin medverkan i TV-programmet Snacka om nyheter och radions Telespånarna. Han har skrivit musik, dramatik och böcker, och är dessutom bildkonstnär, ståuppkomiker, ekonomhistoriker och artist. I mitten av sextiotalet blev Lasse nordkalottmästare i höjdhopp, sedan dess har han fått flera andra utmärkelser och medaljer, bland annat Piteås guldmedalj nummer 11 och Owe Törnqvist-stipendiet.