Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Politik och retorik : Svenska partiledare i talarstolen

Politik och retorik : Svenska partiledare i talarstolen

Inbunden bok Historiska Media. 1 uppl. 2018. 352 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. En bok i absolut nyskick, oläst och obläddrad. Här skildrar statsvetaren Erik Åsard partiledarnas tal, med avseende på såväl språket som det politiska innehållet. Genom sitt unika dubbla fokus är boken den ideala vägledningen för alla med ett intresse för dagens politiska retorik. EN NY BOK I PRESENTSKICK!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789175455839
Titel
Politik och retorik : Svenska partiledare i talarstolen
Författare
Erik Åsard
Förlag
Historiska Media
Utgivningsår
2018
Omfång
352 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
148 x 215 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
610 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»En ny och högst angelägen bok.« Per T Ohlsson, SydsvenskanHögaktuell läsning inför det ovissa och spännande valet 2018. Hur säljer dagens svenska partiledare in sina politiska budskap? Vad karaktäriserar deras språk? Vilka berättelser om Sverige och världen använder de, och vilka bilder och myter? Vilka är partiledarnas styrkor och svagheter som talare?  I Politik och retorik skärskådar statsvetaren Erik Åsard partiledarnas tal, med avseende på såväl språket som det politiska innehållet. Genom sitt unika dubbla fokus är boken den ideala vägledningen för alla med intresse för dagens politiska retorik. Fler pressröster om boken: »Valrörelsen inför valet 2018 är nära och Åsards bok är en bra förberedelse för alla som är intresserade av politik och vill lyssna på vad de olika partiledarna har att säga 2018.« Hemmets vän »Välskriven ... riktar sig till alla som intresserar sig djupare för svensk politik och politikernas personliga talekonst.« Bibliotekstjänst»En imponerande, beundransvärd bok spänstigt och tydligt skriven.«»En imponerande, beundransvärd bok ... spänstigt och tydligt skriven.« Professor Christer Åsberg   
Ytterligare författare: Åsard, Erik
Ytterligare designers: Sokcic, Miroslav