Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Inred ditt hem enkelt, trivsamt, lantligt

Inred ditt hem enkelt, trivsamt, lantligt

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2002. 144 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Mängder av inspirerande inredningsidéer i den avspända, lantliga stilen. Färgerna är milda och ljusa och materialen är naturliga. Möblerna är en intagande blandning av modernt, ärvda saker och antikfynd. Framför allt betonas enkelhet och bekvämlighet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137119249
Titel
Inred ditt hem enkelt, trivsamt, lantligt
Författare
Enrica Stabile
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2002
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
236 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
823 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Inred ditt hem enkelt, trivsamt, lantligt lyfter fram en stil som är enkel och vacker - en stil som är lätt att åstadkomma och som tilltalar den moderna människan. Mängder av inspirerande inredningsidéer i den avspända, lantliga stilen. Färgerna är milda och ljusa och materialen är naturliga. Möblerna är en intagande blandning av modernt, ärvda saker och antikfynd. Framför allt betonas enkelhet och bekvämlighet.   Varifrån får man då inspiration till den lantliga stilen? Den kan komma från årstidernas skiftningar - de friska vårfärgerna och de varma höstfärgerna - och från ett nostalgiskt skimmer som vilar över underbart enkla interiörer, en romantisk stil som påminner oss om det förflutna. Men samtidigt är nytta också en viktig influens, och inte minst de funktionella föremål som har blivit klassiska symboler för god lantlig smak, från emaljerade tillbringare till rustika träbord. Slutligen har naturmaterial satt sin prägel på den lantliga stilen.   Här visas också hur stilen fungerar i olika delar av hemmet, i vardagsrum, kök, sovrum, badrum och inte minst utomhus - där man kan koppla av, äta eller bara vara.  Enrica Stabile har ett förflutet inom modebranschen med en egen affär i Milano där hon kombinerade antikviteter och inredning på ett alldeles eget sätt och tillverkade textilier av gamla och nya material. Efter att ha utbildat sig till inredare har hon inrett hem i Italien och Frankrike med sin avspända lantliga stil. Hon delar sin tid mellan London, Provence och Milano.