-
Scouting for boys : Svenska upplagan : en han...
Inbunden bok. Stockholm : Scoutförlaget. 1997. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918909400x
- Titel
- Scouting for boys : en handbok för övning i god medborgaranda genom förtrogenhet med naturen
- Författare
- Baden-Powell of Gilwell, Robert Stephenson Smyth Baden-Powell, Baron, 1857-1941 - Dahlby, Frithiof
- Förlag
- Stockholm : Scoutförl
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Stockholm : Scoutförlaget 918909400x -
Handbok för dieselmotorer : expertkunskaper o...
Häftad bok. Nautiska. 2007. 96 sidor.
Mycket gott skick. Boken är mycket fin.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189564503
- Titel
- Handbok för dieselmotorer : expertkunskaper och tips
- Författare
- Andrew Simpson
- Förlag
- Nautiska
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 245 mm Ryggbredd 7 mm
- Vikt
- 282 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Handbok för dieselmotorer är skriven för fritidsbåtsägare och är en praktisk handbok för alla som använder en dieselmotor.
Den tydliga och lättfattliga texten, i kombination med de detaljerade färgillustrationerna, hjälper läsaren att snabbt få kunskap om motorns funktion.
Handbok för dieselmotorer är perfekt som referensbok för att snabbt kunna slå i vid behov.
Boken innehåller:
• Hur dieselmotorn fungerar
• Bränslesystem
• Insugningssystem
• Kylsystem
• Elsystem
• Smörjning
• Kraftöverföring
• Motorreglage
• Starta och stoppa motorn
• Diagnos och felsökning
• Underhåll
• Gör-det-själv
• I nödfall
Nautiska 9789189564503 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2006. 269 sidor.
Nära nyskick. Boken ser ny och oläst ut, sånär som på små hanteringsspår på pärmens baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144038488
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 9144038488
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn