Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vad mina döttrar bör veta

Vad mina döttrar bör veta

Inbunden bok. Lind & Co. 2010. 399 sidor.

Nyskick. Förlagsny, oläst

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185801985
Titel
Vad mina döttrar bör veta
Författare
Elizabeth Noble
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2010
Omfång
399 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 215 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
568 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Barbara blir diagnostiserad med cancer och ställs inför den svåra och smärtsamma uppgiften att ta farväl av sina fyra döttrar. Men hur ska hon hitta orden? Och hur ska hon kunna lämna dem när de behöver sin mamma?
Barbara beslutar sig för att skriva personliga brev till var och en av sina döttrar, där hon uttrycker både sina förhoppningar och rädslor och berättar om sina egna drömmar och hemligheter. Hon finner ett sätt att vägleda och ge råd även när hon inte finns där. De fyra systrarna blir förkrossade vid sin mors bortgång och vänder sig till breven för att bearbeta sorgen.
Vi får möta Lisa, som i trettioårsåldern fortfarande är oförmögen till några som helst förbindelser; Jennifer, som är nära att kvävas i sitt olyckliga äktenskap; Amanda, som ständigt är på väg mot ett nytt spännande resmål och som alltid har distanserat sig ifrån sina systrar, och tonåringen Hannah, på väg in i vuxenlivet hur ska hon klara sig utan den mamma som hon har avgudat?
Döttrarna försöker var och en hitta ett sätt att leva vidare, utan sin älskade mamma, men vägen dit är svår. Familj och vänner förenas i både skratt och gråt för att upptäcka de oändliga möjligheter som livet erbjuder.

Elizabeth Nobles debutroman Bokcirkeln blev en jättesuccé i England och nådde första platsen på The Sunday Times bästsäljarlista. Vad mina döttrar bör veta är hennes fjärde roman. Noble bor numera i New York med sin man och deras två döttrar.