-
Bär & bakverk
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 110 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Liten skada på pärmens framsida, se bild
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845539
- Titel
- Bär & bakverk
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem.” Det säger författaren till Bär & bakverk. Och det är med smittande entusiasm Elisabeth Johansson visar hur man fixar allt från havtornspaj till hallontarteletter.
Bär & bakverk är en annorlunda bärbok med enkla recept och grundläggande fakta om 16 svenska bär: smultron, hallon, jordgubbar, vinbär, krusbär, körsbär, björnbär, blåbär, hjortron, lingon, rönnbär, fläder, salmbär, aronia, åkerbär och havtorn.
Med Bär & bakverk får dessa fantastiska bär äntligen en renässans. Bären är delikata som smakbärare och skänker färg, konsistens och innehåll till bokens bakverk.
Varje bär har fått sitt kapitel med en personlig beskrivning om var de växer och vilket släkte de tillhör. Dessutom står det lite om näringsinnehåll och vad som passar bra att göra med de olika bären.
Recepten är okomplicerade och till för att skapa lust både att plocka bären och att baka goda bakverk. Här finns något för alla och boken innehåller såväl den enklaste smulpajen som de mer avancerade moussebitarna och tårtorna.
Avslutningsvis går Elisabeth Johansson igenom tillbehör och grunddegar och ger allmänna tips om bakning.
Prisma 1 9151845539 -
Bär & bakverk
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 110 sidor.
Nära nyskick. Pennstreck på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845539
- Titel
- Bär & bakverk
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem.” Det säger författaren till Bär & bakverk. Och det är med smittande entusiasm Elisabeth Johansson visar hur man fixar allt från havtornspaj till hallontarteletter.
Bär & bakverk är en annorlunda bärbok med enkla recept och grundläggande fakta om 16 svenska bär: smultron, hallon, jordgubbar, vinbär, krusbär, körsbär, björnbär, blåbär, hjortron, lingon, rönnbär, fläder, salmbär, aronia, åkerbär och havtorn.
Med Bär & bakverk får dessa fantastiska bär äntligen en renässans. Bären är delikata som smakbärare och skänker färg, konsistens och innehåll till bokens bakverk.
Varje bär har fått sitt kapitel med en personlig beskrivning om var de växer och vilket släkte de tillhör. Dessutom står det lite om näringsinnehåll och vad som passar bra att göra med de olika bären.
Recepten är okomplicerade och till för att skapa lust både att plocka bären och att baka goda bakverk. Här finns något för alla och boken innehåller såväl den enklaste smulpajen som de mer avancerade moussebitarna och tårtorna.
Avslutningsvis går Elisabeth Johansson igenom tillbehör och grunddegar och ger allmänna tips om bakning.
Prisma 1 9151845539 -
Bär & bakverk
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 110 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. "Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem".
Baksidans citat som beskriver hela boken … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845539
- Titel
- Bär & bakverk
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem.” Det säger författaren till Bär & bakverk. Och det är med smittande entusiasm Elisabeth Johansson visar hur man fixar allt från havtornspaj till hallontarteletter.
Bär & bakverk är en annorlunda bärbok med enkla recept och grundläggande fakta om 16 svenska bär: smultron, hallon, jordgubbar, vinbär, krusbär, körsbär, björnbär, blåbär, hjortron, lingon, rönnbär, fläder, salmbär, aronia, åkerbär och havtorn.
Med Bär & bakverk får dessa fantastiska bär äntligen en renässans. Bären är delikata som smakbärare och skänker färg, konsistens och innehåll till bokens bakverk.
Varje bär har fått sitt kapitel med en personlig beskrivning om var de växer och vilket släkte de tillhör. Dessutom står det lite om näringsinnehåll och vad som passar bra att göra med de olika bären.
Recepten är okomplicerade och till för att skapa lust både att plocka bären och att baka goda bakverk. Här finns något för alla och boken innehåller såväl den enklaste smulpajen som de mer avancerade moussebitarna och tårtorna.
Avslutningsvis går Elisabeth Johansson igenom tillbehör och grunddegar och ger allmänna tips om bakning.
Prisma 1 9151845539 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151845539
- Titel
- Bär & bakverk
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem.” Det säger författaren till Bär & bakverk. Och det är med smittande entusiasm Elisabeth Johansson visar hur man fixar allt från havtornspaj till hallontarteletter.
Bär & bakverk är en annorlunda bärbok med enkla recept och grundläggande fakta om 16 svenska bär: smultron, hallon, jordgubbar, vinbär, krusbär, körsbär, björnbär, blåbär, hjortron, lingon, rönnbär, fläder, salmbär, aronia, åkerbär och havtorn.
Med Bär & bakverk får dessa fantastiska bär äntligen en renässans. Bären är delikata som smakbärare och skänker färg, konsistens och innehåll till bokens bakverk.
Varje bär har fått sitt kapitel med en personlig beskrivning om var de växer och vilket släkte de tillhör. Dessutom står det lite om näringsinnehåll och vad som passar bra att göra med de olika bären.
Recepten är okomplicerade och till för att skapa lust både att plocka bären och att baka goda bakverk. Här finns något för alla och boken innehåller såväl den enklaste smulpajen som de mer avancerade moussebitarna och tårtorna.
Avslutningsvis går Elisabeth Johansson igenom tillbehör och grunddegar och ger allmänna tips om bakning.
Prisma 1 9151845539 -
Bär & bakverk
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 110 sidor.
Mycket gott skick. ................// Bär & bakverk är en annorlunda bärbok med enkla recept och grundläggande fakta om 16 svenska bär: smultron, hallon, jordgubbar, vinbär, krusbär, körsbär, björnbär, blåbär, hjortron, lingon, rönnbär, fläder, salmbär, aronia, åkerbär och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845539
- Titel
- Bär & bakverk
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem.” Det säger författaren till Bär & bakverk. Och det är med smittande entusiasm Elisabeth Johansson visar hur man fixar allt från havtornspaj till hallontarteletter.
Bär & bakverk är en annorlunda bärbok med enkla recept och grundläggande fakta om 16 svenska bär: smultron, hallon, jordgubbar, vinbär, krusbär, körsbär, björnbär, blåbär, hjortron, lingon, rönnbär, fläder, salmbär, aronia, åkerbär och havtorn.
Med Bär & bakverk får dessa fantastiska bär äntligen en renässans. Bären är delikata som smakbärare och skänker färg, konsistens och innehåll till bokens bakverk.
Varje bär har fått sitt kapitel med en personlig beskrivning om var de växer och vilket släkte de tillhör. Dessutom står det lite om näringsinnehåll och vad som passar bra att göra med de olika bären.
Recepten är okomplicerade och till för att skapa lust både att plocka bären och att baka goda bakverk. Här finns något för alla och boken innehåller såväl den enklaste smulpajen som de mer avancerade moussebitarna och tårtorna.
Avslutningsvis går Elisabeth Johansson igenom tillbehör och grunddegar och ger allmänna tips om bakning.
Prisma 1 9151845539 -
Bär & bakverk
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 110 sidor.
Nära nyskick. Klass längst ner på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845539
- Titel
- Bär & bakverk
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem.” Det säger författaren till Bär & bakverk. Och det är med smittande entusiasm Elisabeth Johansson visar hur man fixar allt från havtornspaj till hallontarteletter.
Bär & bakverk är en annorlunda bärbok med enkla recept och grundläggande fakta om 16 svenska bär: smultron, hallon, jordgubbar, vinbär, krusbär, körsbär, björnbär, blåbär, hjortron, lingon, rönnbär, fläder, salmbär, aronia, åkerbär och havtorn.
Med Bär & bakverk får dessa fantastiska bär äntligen en renässans. Bären är delikata som smakbärare och skänker färg, konsistens och innehåll till bokens bakverk.
Varje bär har fått sitt kapitel med en personlig beskrivning om var de växer och vilket släkte de tillhör. Dessutom står det lite om näringsinnehåll och vad som passar bra att göra med de olika bären.
Recepten är okomplicerade och till för att skapa lust både att plocka bären och att baka goda bakverk. Här finns något för alla och boken innehåller såväl den enklaste smulpajen som de mer avancerade moussebitarna och tårtorna.
Avslutningsvis går Elisabeth Johansson igenom tillbehör och grunddegar och ger allmänna tips om bakning.
Prisma 1 9151845539 -
Bär & bakverk
Inbunden bok. Prisma, Stockholm. 1:a upplagan uppl. 2006. 110 s. Inbunden. 27x23cm. 745 gram.
Nära nyskick. Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem.? Det säger författaren till Bär & bakverk. Och det är med smittande entusiasm Elisabeth Johansson visar hur man fixar allt frå läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845539
- Titel
- Bär & bakverk
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Att äga en bärbuske och strunta i att plocka bären är detsamma som att sätta in pengarna på banken och strunta i att ta ut dem.” Det säger författaren till Bär & bakverk. Och det är med smittande entusiasm Elisabeth Johansson visar hur man fixar allt från havtornspaj till hallontarteletter.
Bär & bakverk är en annorlunda bärbok med enkla recept och grundläggande fakta om 16 svenska bär: smultron, hallon, jordgubbar, vinbär, krusbär, körsbär, björnbär, blåbär, hjortron, lingon, rönnbär, fläder, salmbär, aronia, åkerbär och havtorn.
Med Bär & bakverk får dessa fantastiska bär äntligen en renässans. Bären är delikata som smakbärare och skänker färg, konsistens och innehåll till bokens bakverk.
Varje bär har fått sitt kapitel med en personlig beskrivning om var de växer och vilket släkte de tillhör. Dessutom står det lite om näringsinnehåll och vad som passar bra att göra med de olika bären.
Recepten är okomplicerade och till för att skapa lust både att plocka bären och att baka goda bakverk. Här finns något för alla och boken innehåller såväl den enklaste smulpajen som de mer avancerade moussebitarna och tårtorna.
Avslutningsvis går Elisabeth Johansson igenom tillbehör och grunddegar och ger allmänna tips om bakning.
9151845539
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn