Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kärleksband

Kärleksband

Inbunden bok Bra Böcker.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bra Böcker, 2001. 309 s. Förlagsinbunden med skyddsomslag. Mycket bra skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171334794
Titel
Kärleksband
Författare
Elaine Kagan
Förlag
Bra Böcker
Utgivningsår
1998
Omfång
310 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
824 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Elaine Kagan berättar i sin tredje roman Kärleksband om den passionerade kärleken och om vikten av att känna till sitt ursprung. För den unga judiska flickan Jenny Jaffe i Kansas City var icke-judiska pojkar på 1950-talet tabu. Men när hon såg Will McDonald för första gången försvann allt hon lärt sig om fel och rätt. Det enda som fanns kvar var passionen, erotiken och kärleken, och i slutet av gymnasiet blev Jenny gravid. Claudia vet om att hon är adopterad, men den dag som hon i sin dotters sagobok läser orden "Nu ska jag gå ut och leta reda på min mor", känner hon att hon måste hitta sina rötter. Claudia upptäcker mer än hon kunnat ana. Gamla lögner, svek, lidande och tystnad kommer i dagen, men hon förstår att Wills och Jennys starka kärlek trots allt har överlevt.