Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stormfågel

Stormfågel

Pocketbok. Piratförlaget. 2021. 413 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Det var krig. Nazisterna hade tagit över Köpenhamn och lyktorna var släckta längs Öresunds danska kustlinje.

Jane Horney var ung och vacker, äventyrlig på gränsen till dumdristig. I en manlig värld av SS-officerare och Gestapomän, dubbelspioner och agenter rörde hon sig mellan Stockholm, Köpenhamn och Berlin utan att förstå hur farligt det var. Det var kärleken som drev henne mot ett fruktansvärt öde. Hennes fiender svärtade ner hennes namn i decennier efter krigets slut.

Lena Ebervall och Per E Samuelson är advokatparet som skriver om faktiska personer i romanens form. På ett både underhållande och berörande sätt har de förmågan att förflytta läsaren till en annan tid och plats. Sannsagorna om Kurt Haijby och Florence Stephens har blivit stora framgångar. Stormfågel är deras sjätte roman där de än en gång gräver i ett gammalt och mycket omtalat rättsfall.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789164207463
Titel
Stormfågel
Författare
Ebervall & Samuelson
Förlag
Piratförlaget
Utgivningsår
2021
Omfång
413 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
230 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det var krig. Nazisterna hade tagit över Köpenhamn och lyktorna var släckta längs Öresunds danska kustlinje. Jane Horney var ung och vacker, äventyrlig på gränsen till dumdristig. I en manlig värld av SS-officerare och Gestapomän, dubbelspioner och agenter rörde hon sig mellan Stockholm, Köpenhamn och Berlin utan att förstå hur farligt det var. Det var kärleken som drev henne mot ett fruktansvärt öde. Hennes fiender svärtade ner hennes namn i decennier efter krigets slut.Lena Ebervall och Per E Samuelson är advokatparet som skriver om faktiska personer i romanens form. På ett både underhållande och berörande sätt har de förmågan att förflytta läsaren till en annan tid och plats. Sannsagorna om Kurt Haijby och Florence Stephens har blivit stora framgångar. Stormfågel är deras sjätte roman där de än en gång gräver i ett gammalt  och mycket omtalat rättsfall.