Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fest med SYSTRARNA VON SYDOW – Mat, menyer och inspiration
Fest med SYSTRARNA VON SYDOW – Mat, menyer och inspiration Fest med SYSTRARNA VON SYDOW – Mat, menyer och inspiration Fest med SYSTRARNA VON SYDOW – Mat, menyer och inspiration Fest med SYSTRARNA VON SYDOW – Mat, menyer och inspiration Fest med SYSTRARNA VON SYDOW – Mat, menyer och inspiration

Fest med SYSTRARNA VON SYDOW – Mat, menyer och inspiration

Inbunden bok Ica Bokförlag. 2014. 166 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! – Stort format, ca 24x30 cm! –– Systrarna von Sydow följer upp succén Sommar med systrarna von Sydow med en personlig, färgsprakande bok med recept, tips och inspiration för dagarna vi minns. Spontana fester, kafferep och mingelparty, men också högtidliga tillfällen som planeras länge och väl. Här får du kompletta menyer för student, dop, bröllop och födelsedagsfest. Du får också hjälp med planeringen, att beräkna portioner, smarta bufféer som går att förbereda kvällen innan så att (kanske viktigast!) du själv inte behöver tillbringa halva festen i köket... Systrarna von Sydow letar alltid ny inspiration, fräscha idéer och recept som är snabba, supergoda och enkla att följa. I den här boken har de samlat vinnande favoriter samt strösslat med mängder av inspiration för dukning och blommor. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153439851
Titel
Fest med systrarna von Sydow
Författare
Ebba Kleberg von Sydow - Amy von Sydow Green
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2014
Omfång
166 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
240 x 294 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
1118 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Systrarna von Sydow följer upp succén Sommar med systrarna von Sydow med en personlig, färgsprakande bok med recept, tips och inspiration för dagarna vi minns. Spontana fester, kafferep och mingelparty, men också högtidliga tillfällen som planeras länge och väl.

Här får du kompletta menyer för student, dop, bröllop och födelsedagsfest. Du får också hjälp med planeringen, att beräkna portioner, smarta bufféer som går att förbereda kvällen innan så att (kanske viktigast!) du själv inte behöver tillbringa halva festen i köket...

Systrarna von Sydow letar alltid ny inspiration, fräscha idéer och recept som är snabba, supergoda och enkla att följa. I den här boken har de samlat vinnande favoriter samt strösslat med mängder av inspiration för dukning och blommor.