Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från veganens skafferi : fler än 60 inspirerande och lättlagade recept

Från veganens skafferi : fler än 60 inspirerande och lättlagade recept

Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 144 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Aptitligt illustrerad i färg.

M&D 210610

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176170854
Titel
Från veganens skafferi : fler än 60 inspirerande och lättlagade recept
Författare
Dunja Gulin
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
694 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Veganernas antal växer snabbt, men ändå är det ont om renodlade veganska kokböcker på svenska. Nu kommer en riktigt fin sådan.


Från veganens skafferi: 60 naturliga och läckra recept är en vacker, stämningsfull och inbjudande kokbok som passar såväl veganer som vegetarianer. Den passar också perfekt för de som inte själva är veganer men kanske ska traktera vänner, barn eller barnbarn som är det.


Från veganens skafferi är full av inspirerande veganska recept från hela världen. Här bjuds på soppor, sallader, snacks och tillbehör, mättande huvudrätter och söta frestelser till efterrätt. Vare sig man tar sina första trevande steg som vegan eller har stor erfarenhet av det veganska köket men söker nya idéer, så är denna bok en källa till inspiration och kunskap.


Dunja Gulin är kock, lärare och hälsorådgivare. I Från veganens skafferi går hon igenom de viktiga grunderna för en hållbar vegansk kost. Hon listar alla de veganska nyckelingredienserna som behövs för att få i sig de mineraler och vitaminer som kroppen kräver och hon inventerar skafferiets hyllor och upprättar en förteckning över de livsmedel som utgör grunden för bokens 60 recept.

Format: 200x240mm