Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Fler fina idéer till Scrapbooking

Fler fina idéer till Scrapbooking

Inbunden bok Damm förlag. 1 uppl. 2005. 64 sidor.

Nyskick. Scrapbooking handlar om att bevara de finaste minnena åt oss själva och eftervärlden. En skogstur eller en dag hos farmor kan vara lika underbara upplevelser som en semesterresa söderut. Både små vardagsupplevelser och mer speciella händelser blir till minnen som vi gärna vill spara. Med färg och dekorationer kan vi göra våra album till ett stort nöje att bläddra i - inte bara för oss själva - utan även för dem vi väljer att visa dem för. Detta är en inspirationsbok som ger dig en mängd idéer till hur du med enkla medel och material kan göra egna kreativa och unika scrapsidor. Det finns exempel och förklaringar till alla de tekniker som använts i boken. Dessutom får du en rad nya trevliga och enkla mönster som du kan använda till dina scrapsidor. Material till scrapbooking finns överallt - i hemmet, i skogen, på Internet och i hobbybutikerna. Vare sig du är en kreativ nybörjare eller har mer övning kommer du att finna inspiration och nya idéer i "Fler fina idéer till scrapbooking".

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177156291
Titel
Fler fina idéer till Scrapbooking
Författare
Dorthe Blom
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
215 x 290 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
494 g
Språk
Svenska
Baksidestext
FLER FINA IDÉER TILL SCRAPBOOKING av Dorthe Blom Scrapbooking handlar om att bevara de finaste minnena åt oss själva och eftervärlden. Med färg och dekorationer kan album göras till ett stort nöje att bläddra i. Här ges massor av inspiration till att med enkla medel och material skapa kreativa och unika scrapsidor. Till vår hjälp får vi material- och metodbeskrivningar samt en rad trevliga mönster till figurer och annat.