Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Choklad - 365 oemotståndliga frestelser

Choklad - 365 oemotståndliga frestelser

Denna underbara chokladbok innehåller 365 oemotståndliga frestelser. Från sås till desserter till bakelser till drinkar - choklad för varje tillfälle. - Choklad är ett antal olika livsmedel baserade på kakaobönan. Bönan framställs av kakaoträdet Theobroma cacaos frukt. Kakaoträdet har odlats i Mellanamerika åtminstone sedan 600-talet av mayaindianer. Bönorna tros ha använts i åtminstone 2 500 år. Till Europa togs choklad första gången 1502 av Christofer Columbus, och Spanien etablerade tidigt ett monopol på import. Först förtärdes chokladen i form av chokladdryck, och chokladhus som sålde drycken öppnade på många ställen i Europa. 1828 upptäckte man hur man kunde framställa pulver av kakaobönorna, vilket ledde till att den första chokladkakan någonsin tillverkades 1847.
Tandem förlag / H. F. Ullmann. 2008.Inbunden. 216 sidor. Vaderade pärmar.Rikt fotoillustrerad i färg.Format 30x17,1 cm.
Vikt: 950 g.Språk: Svenska.Absolut nybok.Paket via Schenker 55 kronor.(Sverige).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9783833150432
Titel
Choklad : 365 oemotståndliga frestelser
Förlag
H.F. Ullmann
Utgivningsår
2008
Omfång
216 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
171 x 300 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
941 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Denna underbara chokladbok innehåller 365 oemotståndliga frestelser. Från sås till desserter till bakelser till drinkar choklad för varje tillfälle.