Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
GRÄVMASKINER

GRÄVMASKINER

Inbunden bok Bonnier Carlsen. Första svenska uppl. 2004. 32 s. Inbunden. Förlagets laminerade pappband. 28x23,5cm. 470 gram.

Nyskick. Engelska originalets titel: MACHINES AT WORK - DIGGER. Översättning till svenska: Ulla Hamberg. Boken ingår i Bonnier Carlsens serie MASKINER OCH MOTORER. Olika sorters bulldozrar, truckar och jättegrävskopor är några av de monstermaskiner som läsaren möter i den här boken. Hur tar en bulldozer sig fram genom öknen? Vad för slags jättemaskin är det som vi möter i gruvor eller stenbrott? Kan en enda maskin både gräva, bära, krossa, borra och gripa tag i olika saker? Korta faktaspäckade texter får stöd av ett rikligt fotomaterial. I den här boken får vetgiriga och teknik intresserade barn sitt lystmäte uppfyllt. Ända från 4-årsåldern och upp till 9-10-årsåldern erbjuder boken god läsning, om än på olika nivåer. För den nyfikna 4-åringen är detta en perfekt pekbok med stora och tydliga foton och för det vetgiriga lite äldre barnet är boken späckad med information. Lättlästa texter och fantastiska bilder ger dig möjlighet att möta de stora byggmaskinerna på nära håll!.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9163827743
Titel
Grävmaskiner
Författare
Nicola Deschamps
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2004
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
235 x 283 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
421 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Olika sorters bulldozrar, truckar och jättegrävskopor är några av de monstermaskiner som läsaren möter i denna bok. Hur tar en bulldozer sig fram genom öknen? Vad för slags jättemaskin är det som vi möter i gruvor eller stenbrott? Kan en enda maskin både gräva, bära, krossa, borra och gripa tag i olika saker? Korta faktaspäckade texter får stöd av ett rikligt fotomaterial. I den här boken får vetgiriga och teknik intresserade barn sitt lystmäte uppfyllt. Målgruppen är åldersmässigt bredare än de kategorier vi använder normalt. Ända från 4-årsåldern och upp till 9-10-årsåldern erbjuder boken god läsning, om än på olika nivåer. För den nyfikna 4-åringen är detta en perfekt pekbok med stora och tydliga foton och för det vetgiriga lite äldre barnet är boken späckad med information. Under våren 2004 kommer även "Traktorer" ut i denna serie som har undertiteln "Maskiner och motorer". Tidigare har "Brandbilar" och "Flygplan" givits ut i serien.