Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
The Rookie OBS! TIDIGARE HYRFILM!

The Rookie OBS! TIDIGARE HYRFILM!

DVD. 123 minuter. 2002.

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. OBS! FÖRE DETTA HYRFILM, skivan är ytligt smårepig. Drama/biografi/true story, åldersgräns 11 år. Text på ett flertal språk inkl. svenska.
EN FILM OM ENVISHET, DRÖMMAR OCH OM ATT LYCKAS MED DET OMÖJLIGA...
The Rookie är den verklighetsbaserade filmen om Jim Morris fantastiska prestation. Jim, som kunde blivit en stor baseballspelare, fick redan som junior lägga handsken på hyllan efter en svår axelskada. Nu är han 35 år, otränad och sedan länge för gammal för att bli proffs. Istället arbetar han som baseballcoach och lärare vid en skola i Texas och får en dag en utmaning av skolans hopplösa baseballag. Om de lyckas vinna matcher, ska han försöka få en plats i Major League - den högsta och mest prestigefyllda divisionen. Jim antar utmaningen, mest för att motivera killarna. Men när skollaget faktiskt vinner måste och Jim hålla sitt löfte. Han åker till uttagningarna - och upptäcker till allas förvåning att han kastar snabbare än någon annan. Mycket snabbare...
Se DENNIS QUAID (Traffic) som Jim Morris, i en av sina bästa roller någonsing. RACHEL GRIFFITHS (Muriels bröllop) som hans fru och BRIAN COX (Rushmore) som Jims stränge far, och upplev den sanna historien om en av idrottsvärldens mest beundransvärda bedrifter.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen