Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Tillsammans

Tillsammans

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 2007. 180 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Sommaren är här igen. Solen gassar över Stockholm och lovet har just börjat.För Theresa, Jakob och Alexander blir det en intensiv sommar på många sätt. Både sol och bad på Kampan och en del jobbiga grejer som tynger.Jakob tar illa vid sig när hans föräldrar grälar om pengar. Alexander vet inte riktigt om han någonsin kommer att känna sig trygg i Djurgårdsvillan igen. Och Theresas förvirring växer ikapp med känslorna när Alexander dyker upp på husbåten den där junikvällen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163851162
Titel
Tillsammans
Författare
Denise Rudberg
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2007
Omfång
180 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 220 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
331 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Genom ett teveprogram inspelat Djurgården, lär tre ungdomar med olika bakgrund känna varandra. Alexander är den privilegierade som trots detta har svåra hemförhållanden. Jakob är son till Coco, ansvarig för teveprogrammet. Theresa är tjejen som förlorat sin mamma i cancer och nu bor tillsammans med sin mycket sympatiske pappa på en husbåt vid Djurgårdskajen i Stockholm.Theresas far tar med de tre ungdomarna ut i Stockholms skärgård där de utvecklar sin vänskap. Men i skuggan av detta lurar ett hot. Någon vill till varje pris hitta en av dem.Tonvikten ligger på utvecklingen av vänskapsrelationer, med vissa romantiska förtecken.Detta är författaren Denise Rudbergs första ungdomsroman. Hon har tidigare rönt stora framgångar med vuxenromaner som ”Väninnan”, ”Storlek 37”, ”O.s.a.”, samt ”Jenny S”. Den sistnämnda kommer dessutom att filmatiseras. Hennes senaste vuxenroman är ”Matilde”.