Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Pappas flicka

Pappas flicka

Serieroman 1999.

Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Utgallrad biblioteksbok. Inbunden. Omslaget slitet, inlagan fin. Kortficka, stämplar. Förlag Epix, 88 sidor. Svartvitt. Lily är pappas flicka. Tycker pappa. Vad Lily tycker och känner, det är en helt annnan sak. Det röjer hon inte för någon. Inte ens för dagboken. Med "Pappas flicka" har Debbie Drechsler skapat en av de senaste årens mest uppmärksammade serieböcker, en omskakande skildring av sexuella övergrepp och känslokyla. Men också av en flickas själsstyrka och överlevnadsvilja. Amerikanskan Debbie Drechsler hör till de viktigaste nya serieskaparna från senare år. På svenska har hon även publicerats i Galago.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9170890773
Titel
Pappas flicka
Författare
Debbie Drechsler
Förlag
Epix
Utgivningsår
1999
Omfång
88 sidor
Bandtyp
Häftad
Språk
Svenska
Baksidestext
Lily är pappas flicka. Tycker pappa. Vad Lily tycker och känner, det är en helt annnan sak. Det röjer hon inte för någon. Inte ens för dagboken. Med "Pappas flicka" har Debbie Drechsler skapat en av de senaste årens mest uppmärksammade serieböcker, en omskakande skildring av sexuella övergrepp och känslokyla. Men också av en flickas själsstyrka och överlevnadsvilja. Amerikanskan Debbie Drechsler hör till de viktigaste nya serieskaparna från senare år. På svenska har hon även publicerats i Galago.