Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ulrikas Gotland - äta, njuta, leva

Ulrikas Gotland - äta, njuta, leva

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 176 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174245745
Titel
Ulrikas Gotland - äta, njuta, leva
Författare
Davidsson, Ulrika
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2016
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
222 x 267 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
907 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”När jag var liten trodde jag att Gotland var ett annat land, att vi åkte utomlands. Jag minns fortfarande känslan av förväntan och frihet när båten närmade sig Visby hamn. Det är samma känsla än i dag. Vardagen med dess problem och bekymmer lämnas på fastlandet likt en tung ryggsäck.”Följ med kostrådgivaren och kokboksförfattaren Ulrika Davidsson till hennes älskade Gotland. Med stämningsfulla bilder, personliga berättelser och en stor portion kärlek får vi uppleva ön som får Ulrikas hjärta att ta ett glädjeskutt varje gång färjan närmar sig hamnen.Ulrikas vistelser på Gotland har lagt grunden till mycket av hennes matintresse och inspirerat henne att dela med sig av sin stora passion – att laga och äta mat som är välbalanserad och nyttig för kropp och själ. Vi får också stifta bekantskap med några av Gotlands många lokala matproducenter och handlare och får veta alla Ulrikas hemliga smultronställen.Boken innehåller en mängd kreativa, spännande recept – allt från somriga frukostar och bufféer, lammgrillning och fiskrätter till perfekta recept för strandpicknicken, förrätter och snacks liksom goda bröd och smarriga desserter, de allra flesta med lågt kolhydratinnehåll.En bok om att äta, njuta och leva på en av vårt lands vackraste platser.