Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Korphjärta

Korphjärta

Inbunden bok Damm förlag. 1 uppl. 2009. 389 sidor.

Nära nyskick. Förlagsny, oläst. Del 3 i serien Riganterna.
Blivande legender Detta är den tredje delen av Riganterna. En äventyrsfylld berättelse i fyra delar om ett fredligt bergsfolk som tvingas till strid för att försvara sitt land. Riganterna är nu ett besegrat folk som styrs med järnhand av varkilerna. Förbjudna att bära vapen och föraktade för sina seder lever de som andra klassens medborgare i sitt eget land. Bara en person fortsätter att följa...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789173514422
Titel
Korphjärta
Författare
David Gemmell
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
389 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
650 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Blivande legender

Detta är den tredje delen av Riganterna. En äventyrsfylld berättelse i fyra delar om ett fredligt bergsfolk som tvingas till strid för att försvara sitt land.

Riganterna är nu ett besegrat folk som styrs med järnhand av varkilerna. Förbjudna att bära vapen och föraktade för sina seder lever de som andra klassens medborgare i sitt eget land. Bara en person fortsätter att följa den urgamla väg som en gång beträddes av riganterna. Det är Önskskogens wyrd, som ensam vet omfattningen av den ondska som snart kommer att släppas lös över en dödsmärkt värld.

Hennes hopp står till två män: Jaim Grymauch, rigantkämpen som plågas av sitt misslyckade försök att rädda den vän han älskade från förräderi, och Kaelin Ring, en yngling vars dödsbringande färdigheter kommer att göra honom till alla varkilers fiende.
Den ene kommer att bli Korphjärta, en upprorsledare vars djärva bragder kommer att inspirera riganterna. Den andre kommer att ge upphov till legender och tända den gnista som sätter folkmassorna i rörelse.