Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Galen i humlor

Galen i humlor

Pocketbok Volante. 1 uppl. 304 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Både en rik bok och dov varningsklocka. En berättelse om små men viktiga varelser.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188123213
Titel
Galen i humlor
Författare
Dave Goulson
Förlag
Volante
Utgivningsår
2016
Omfång
304 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
170 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Galen i humlor är en gränslös kärleksförklaring till en liten men mycket betydelsefull varelse. Med engagemang och värme berättar biologiprofessorn Dave Goulson allt som är värt att veta om humlor (och lite till). Har ryms också en större berättelse. Hur humlorna mår säger nämligen det mesta om hur vår planet mår. Och slutsatsen är tydlig: låt oss odla vår trädgård. Denna pocketutgåva innehåller också extramaterialet "Odla för humlor" Denna hyllade skildring spänner över många olika ämnen: kärleken till naturen, känsligheten hos våra ekosystem, klimatförändringar och miljöpåverkan, vad och hur vi odlar och äter samt humlans många hemligheter. Dagens Nyheter Galen i humlor är både en rik bok och dov varningsklocka. Göteborgs-Posten Galen i humlor är både väsentlig och faktarik: man lär sig massor och häpnar många gånger. Ämnet underhåller just genom att vara på allvar och allvaret djupnar ju längre man läser. Svenska Dagbladet Jag kan verkligen inte påstå att jag längtat efter att få veta mer om humlor, som jag just ingenting visste om. Men Dave Goulsons bok är oavbrutet underhållande och förmedlar osannolikt mycket kunskap. Läs den! Corren * Dave Goulson är professor i biologi vid University of Sussex. Han har alltid varit besatt av naturen från barndomens insekts- och växtsamlande till vuxenlivets banbrytande forskning om humlans hemligheter och envisa kamp för artens överlevnad.