Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez

Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez

Inbundna böcker. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2007. 262 sidor.

Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.

Förlagsfakta

ISBN
9789127088207
Titel
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
Författare
Danyel Couet
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2007
Omfång
262 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
1114 g
Språk
Svenska