Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine

Inbunden bok Lind & Co. 1 uppl. 2013. 232 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Boken har något sned rygg

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174611694
Titel
Prinsessan Madeleine
Författare
Daniel Nyhlén
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2013
Omfång
232 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
194 x 251 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
989 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hon har utsetts till den vackraste prinsessan i världen, den hetaste kändisen i Sverige och hon toppar listorna när svenska män får lista sina drömkvinnor.

Prinsessan Madeleine trollbinder inte bara den svenska allmänheten med sin glamorösa stil och kungliga aura, utan har även blivit en internationell celebritet som nu lever ett åtråvärt liv med blivande maken i New York.

Men uppmärksamheten i och med det kungliga arvet har haft sitt pris och prinsessan Madeleine har under åren fått uppleva allt från otrohetens svek till ett intensivt mediedrev som till slut fick henne att lämna Sverige för USA.

I en detaljrik skildring porträtteras här privatpersonen och prinsessan Madeleine genom en rad aldrig tidigare publicerade och unika bilder som visar prinsessan ur ett helt nytt perspektiv.

I boken får vi dessutom läsa om Madeleines skygga privatliv, hennes aptit på shopping och skönhetsbehandlingar, de tidigare pojkvännerna och den svåra kärlekskrisen. Men också om välgörenhetsarbetet med World Childhood Foundation, och hur hon till slut hittade den stora kärleken i sin amerikanska drömprins: fästmannen Christopher ONeill.

Hennes kungliga höghet Madeleine, prinsessa av Sverige, hertiginna av Hälsingland och Gästrikland är mer än en kunglig gestalt. Hon är en modern ung kvinna vars intressen, som inredning, mode och design, ligger i tiden.

DANIEL NYHLÉN, mångårig hovreporter med ett förflutet på både Aftonbladet och Svensk Damtidning, är kanske den journalist som kommit prinsessan Madeleine allra närmast. Han har följt henne sedan tonåren och har i sina möten med prinsessan sett hur en ung och medieskygg tjej, med ett stundtals hett temperament, har förvandlats och blommat ut till en mogen kvinna som i allt större utsträckning förstår sin offentliga roll och betydelsen av att representera det svenska kungahuset.