Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine

Inbunden bok Lind & Co. 1 uppl. 232 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inbunden i dekorerat pappband i nyskick och med skyddsomslag i samma motiv, något ojämnt upptill. Överdådigt rikt och vackert illustrerad med hundratals foton, de flesta i färg. "Världens vackraste prinsessa" skildras här i ett personligt porträtt av journalisten Daniel Nyhlén. Boken ger en unik närbild av prinsessans privata och offentliga liv illustrerad med en rad hittills opublicerade bilder. En otroligt vacker bok!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174611694
Titel
Prinsessan Madeleine
Författare
Daniel Nyhlén
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2013
Omfång
232 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
194 x 251 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
989 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hon har utsetts till den vackraste prinsessan i världen, den hetaste kändisen i Sverige och hon toppar listorna när svenska män får lista sina drömkvinnor. Prinsessan Madeleine trollbinder inte bara den svenska allmänheten med sin glamorösa stil och kungliga aura, utan har även blivit en internationell celebritet som nu lever ett åtråvärt liv med blivande maken i New York. Men uppmärksamheten i och med det kungliga arvet har haft sitt pris och prinsessan Madeleine har under åren fått uppleva allt från otrohetens svek till ett intensivt mediedrev som till slut fick henne att lämna Sverige för USA. I en detaljrik skildring porträtteras här privatpersonen och prinsessan Madeleine genom en rad aldrig tidigare publicerade och unika bilder som visar prinsessan ur ett helt nytt perspektiv. I boken får vi dessutom läsa om Madeleines skygga privatliv, hennes aptit på shopping och skönhetsbehandlingar, de tidigare pojkvännerna och den svåra kärlekskrisen. Men också om välgörenhetsarbetet med World Childhood Foundation, och hur hon till slut hittade den stora kärleken i sin amerikanska drömprins: fästmannen Christopher ONeill. Hennes kungliga höghet Madeleine, prinsessa av Sverige, hertiginna av Hälsingland och Gästrikland är mer än en kunglig gestalt. Hon är en modern ung kvinna vars intressen, som inredning, mode och design, ligger i tiden. DANIEL NYHLÉN, mångårig hovreporter med ett förflutet på både Aftonbladet och Svensk Damtidning, är kanske den journalist som kommit prinsessan Madeleine allra närmast. Han har följt henne sedan tonåren och har i sina möten med prinsessan sett hur en ung och medieskygg tjej, med ett stundtals hett temperament, har förvandlats och blommat ut till en mogen kvinna som i allt större utsträckning förstår sin offentliga roll och betydelsen av att representera det svenska kungahuset.