Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
La La Land

La La Land

DVD. 2016.

Nyskick. Fodral i nyskick. Textat på svenska, danska, norska och finska
La La Land är en amerikansk romantisk musikal-dramakomedifilm från 2016, skriven och regisserad av Damien Chazelle, med Ryan Gosling och Emma Stone i huvudrollerna. Det är tredje gången som Gosling och Stone spelar mot varandra efter Crazy, Stupid, Love (2011) och Gangster Squad (2013).

Filmen hade världspremiär på Filmfestivalen i Venedig den 31 augusti 2016. Den hade biopremiär i USA den 9 december 2016 och i Sverige den 27 januari 2017. Filmen har fått en hel del rosade recensioner från kritiker och vunnit ett flertal filmpriser.

Vid Oscarsgalan 2017 var filmen nominerad till 14 Oscars, och delar därmed rekordet i antal Oscarsnomineringar med Allt om Eva (1950) och Titanic (1997). Filmen belönades med sex priser för Bästa regi till Chazelle, Bästa kvinnliga huvudroll till Stone, Bästa filmmusik till Justin Hurwitz, Bästa sång till "City of Stars", Bästa scenografi till David Wasco och Sandy Reynolds-Wasco, och Bästa foto till Linus Sandgren. Filmen var även nominerad till Bästa film, Bästa manliga huvudroll till Gosling, och Bästa originalmanus.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen