-
Bo Hagströms kokbok : från mormor till medelh...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:a uppl. 2009. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Pärm tappat lite glans. Omslaget sliten lite på kanter. Bladen är nya. Stor format. 25 3 cm x 20 cm. Rikt illustrerad med färg foto. 859 gram. (2230630-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153433910
- Titel
- Bo Hagströms kokbok : från mormor till medelhavet
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 874 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bo Hagströms bästa recept
I Bo Hagströms kokbok hyllas både den traditionella svenska husmanskosten och den lätta medelhavsmaten som älskas av så många. Här möts smakerna sött, surt, salt och beskt i kombinationer som väcker både minnen och inspiration. Med fokus på råvaror av hög kvalitet visar Bo Hagström hur man enkelt kan laga smakrik mat med mindre fett. Den nyttiga medelhavsdieten med olivolja, färska örter och mycket grönsaker präglar många av recepten i boken. Vi får också en djupare kunskap om hur matens kemi fungerar i köket.
Bo Hagströms passion för mat kryddas med färgstarka minnen från många år vid spisen. Vi får känna smaken av både Hildas äggakaka från Österlen och Mussolinis militärkex från Italien.
De läckra matbilderna är tagna av fotograf Tine Guth Linse.
Efter alla mina matresor tar jag nu kappsäcken med mig in i köket. Här dukar jag upp matupplevelser från både mormors skånska kök och den rika matkulturen kring Medelhavet. I min kappsäck finns ingredienser till mat som smakar kärlek, längtan och nostalgi. Den är också fylld med massor av tålamod, för mycket av den goda maten är väntans mat.
Bo Hagström
Ica Bokförlag 1:a 9789153433910 -
Härliga pajer till middag & dessert ( de 100...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 4:e tryckningen, 1:a uppl. 2011. 112 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på alla 100 recpt inom parenteser på titel rutan där uppe . Lagom illustrerad med färg foto. 19,4 cm x 17 cm. 349 gram. (??låda20230611-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155237462
- Titel
- Härliga pajer till middag & dessert
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 172 x 194 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 358 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla älskar paj! Det är enkel och god mat som gör succé både till vardag och fest. Här blir du inspirerad till att tänka nytt och ta ut svängarna. Många recept har smaker från andra delar av världen, som Orienten, Europa och USA.Härliga pajer innehåller 80 pajrecept. Allt från klassiker som ost- och skinkpaj till spännande och läckra pajer med ingredienser som kräftstjärtar, kronärtskockor och mango chutney. Här finns också många ljuvliga efterrättspajer, kola och bananpaj, rabarberpaj med smak av mandelmassa och äppelpaj med lemoncurd bland många andra.Kristina Eriksson bjuder på både recept som känns pålitligt bekanta och recept som är spännande nya och läckert annorlunda. Anna Clarén står för det fina fotot.
Bokförlaget Semic 4:e tryckningen, 1:a 9789155237462 -
Vackert vegetariskt ( de 70 recept är : Tomat...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:a uppl. 1999. 80 sidor.
Mycket gott skick. Se alla 70 recept inom parenteser på titel rutan. Pärm sliten en aning på hörnen. Bladen som nya. Inga anteckningar. Nästan varje recept illustrerad med en hel sidan färg foto. 21,2 cm x 18,5 cm. 326 gram. (låda senare20230604-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153419686
- Titel
- Vackert vegetariskt
- Författare
- Petter Thoen
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1:a 9789153419686 -
100 goda gröna rätter ( de recept är : Grönt...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1:a tryckningen, 1:a uppl. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick. Alla recept finns inom parenteser under titel rutan där uppe. Pärm sliten en aning på hörnen. Bladen med topp skick. Inga anteckningar. 19,2 cm x 16,8 cm. 282 gram. (?låda20230509-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155231170
- Titel
- 100 goda gröna rätter
- Författare
- Lönnegren, Barbro
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 194 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 286 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grön mat är god, fräsch och frestande färgglad! Allt fler väljer att äta grönare - några lagar helt vegetariskt, andra vill ha mera grönt som komplement till annan mat. Hur man än väljer - alla uppskattar de goda smakerna och den variationsrikedom som grönsaker och rotfrukter innebär. Oftast lättlagat, alltid en fröjd för ögat.I denna bok finns recept på vardagsmat och bjudmiddagar, både goda soppor, grytor och wok samt snabblagade pastarätter och många recept med bönor och linser.
Bokförlaget Semic 1:a tryckningen, 1:a 9789155231170 -
200 gröna tips för kökslandet ( orig. titel :...
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 240 sidor.
Nära nyskick. Pärm tappat lite glans. Resten är ny. 20,7 cm x 16,6 cm. 656 gram. (?låda20230503-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263270
- Titel
- 200 gröna tips för kökslandet
- Författare
- Bird, Richard
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 168 x 208 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 669 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att odla sina egna grönsaker är en trevlig syssla som både är snäll mot plånboken och miljön. Oavsett om man har en stor trädgård eller en liten balkong så kan alla med gröna fingrar ha en liten täppa eller odling. Och med grönsaker som man egenhändigt tagit fram får ens familj och vänner äta näringsrika och välsmakande grönsaker. I den här behändiga boken finns råd till både nybörjaren och den erfarne odlaren, här står allt man behöver veta för att odla sina egna grönsaker.
Bonnier Impact 9789186263270 -
Börja laga vegetariskt ( originalets titel :...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 1:a svenska uppl. 1999. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se alla 200 recept inom parenteser uner titel rutan där uppe. Pytte små slitage på pärms hörnen. Omslaget sliten och tejpad ( 6 cm lång rak riv skada vid längs ryggen. Inga anteckningar. Bladen i topp skick. Rikt illustrerad. Stor format : 27,8 cm x 20,5 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568221
- Titel
- Börja laga vegetariskt
- Författare
- Elliot, Rose - Cleman, Charlotta - Kleman, Leif - Webb, Philip
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Språk
- Svenska
Albert Bonniers Bokförlag 1:a svenska 9789100568221 -
Bo Hagströms kokbok : från mormor till medelh...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:a uppl. 2009. 191 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Stor format. 25 3 cm x 20 cm. Rikt illustrerad med färg foto. 966 gram. (tidigare2230415-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153433910
- Titel
- Bo Hagströms kokbok : från mormor till medelhavet
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 874 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bo Hagströms bästa recept
I Bo Hagströms kokbok hyllas både den traditionella svenska husmanskosten och den lätta medelhavsmaten som älskas av så många. Här möts smakerna sött, surt, salt och beskt i kombinationer som väcker både minnen och inspiration. Med fokus på råvaror av hög kvalitet visar Bo Hagström hur man enkelt kan laga smakrik mat med mindre fett. Den nyttiga medelhavsdieten med olivolja, färska örter och mycket grönsaker präglar många av recepten i boken. Vi får också en djupare kunskap om hur matens kemi fungerar i köket.
Bo Hagströms passion för mat kryddas med färgstarka minnen från många år vid spisen. Vi får känna smaken av både Hildas äggakaka från Österlen och Mussolinis militärkex från Italien.
De läckra matbilderna är tagna av fotograf Tine Guth Linse.
Efter alla mina matresor tar jag nu kappsäcken med mig in i köket. Här dukar jag upp matupplevelser från både mormors skånska kök och den rika matkulturen kring Medelhavet. I min kappsäck finns ingredienser till mat som smakar kärlek, längtan och nostalgi. Den är också fylld med massor av tålamod, för mycket av den goda maten är väntans mat.
Bo Hagström
Ica Bokförlag 1:a 9789153433910 -
Laga lätt soppor ( originalets titel : What's...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag / Parragon. 1:a svenska uppl. 2001. 256 sidor.
Mycket gott skick. 120 recept från hela världen. Innehål: Grönsakssoppor, Fisk- och skaldjurssoppor, Soppor på kött och fågel, Soppor på bönor, ärter och gryn, Soppor till fest och kalla soppor. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen i topp skick. Inga anteckningar. Rikt illust läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837900
- Titel
- Laga lätt soppor
- Författare
- Clements, Carol
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1494 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 3 nya titlar i Laga lätt-serien
Prisma Bokförlag / Parragon 1:a svenska 9151837900 -
Josses barnmat - Den allra första ( många råd...
Häftad bok. Jure Bokförlag AB. 1:a uppl. 2010. 132 sidor.
Nära nyskick. 21 cm x 18 cm. 325 gram. Spiral bandtyp. Rikt illustrerad med färg foto. (låda20230124-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233799
- Titel
- Josses barnmat
- Författare
- Josefine Haamer von Hofsten
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga barnmat är ingen vetenskap utan handlar om bra råvaror, lite köksredskap och några minuter ledig tid. Lägg till lite kunskap om konsistens, smakpreferenser och hur du hjälper ditt barns mage att komma igång, så kommer du snart att bli en fullfjädrad barnmatskock. Boken är en handbok i att laga barnmat från allra första start.
-Dietist Gunilla Lindeberg har skrivit faktarutor i boken om allt från fett och fibrer, rekommenderat intag, D-droppar, mjölk, järn, frukt och grönt, vitaminer, med mera.
-Konsistensskolan och kapitlet om kryddor är de viktigaste kapitlen i boken. Det är nämligen det vi barnmatshemmakockar alltid missar när barnen ratar vår omsorgsfullt hemlagade mat.
-Den lilla kastrullen bredvid den stora vuxenkastrullen är avgörande för hur du ska tänka när du lagar barnmat. Det ska inte vara svårare än så. Om du lagar hyfsad mat till dig själv så använd samma ingredienser till barnmaten.
-Magskolan är till för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa ditt barn när det blir knas med magen, vilket snarare är regel än undantag.
Den innehåller även;
-Varifrån får barnen sina smakpreferenser, när du ska börja med mat, lite om allergier, matningsteknik, olika fettsorter, dricka till maten, hur mycket barnen ska äta och ett kapitel om frysen och ett om säkerhet i köket.
- Recept som är indelade efter råvaror. Indelningen är följande, vegetariskt, soppor, fisk och skaldjur, kött, kyckling, efterrätt, frukost och mellis.
- Boken avslutas med vad du gör när barnet matvägrar och hur du får inspiration till att laga ännu mer god mat.
Jure Bokförlag AB 1:a 9789172233799 -
Fisk & skaldjur : Till vardags och fest från...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 1:a uppl. 2004. 200 sidor.
Nyskick. Förlags ny med minimalt små slag skadan 2 cm längs pärmens kant. Innehåll : Smårätter & entréer, Soppor, Middagsrätter / vardag / fest. Varenda recept illustrerad i färg foto på hela sidan. Stor storlek : 24,8 cm x 20 cm. 924 gram. (låda20220727-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843048
- Titel
- Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
Prisma Bokförlag 1:a 9151843048
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn