Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den ädla konsten att vara elak

Den ädla konsten att vara elak

Inbunden bok. Lava Förlag. 2017. 248 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188529497
Titel
Den ädla konsten att vara elak
Författare
Öhrlund, Dag
Förlag
Lava Förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
247 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 193 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
410 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Elak uppmuntringsbok
Vi har alla varit lockade att svara något riktigt oförskämt på en dum fråga, bara för att se reaktionen. Därför känner man omedelbart igen sig när man slår upp Den ädla konsten att vare elak. Efter den första chocken går det inte att sluta skratta. Aldrig tidigare har människor blivit så illa bemötta när de sökt jobb, kontaktat försäkringsbolaget, rådfrågat sin läkare, satt in en kontaktannons eller försökt få sin bok utgiven. Författarna släpper alla hämningar och snuddar ibland vid anständighetens gräns för att roa alla oavsett kön, partitillhörighet och social ställning. Människotyperna är bekanta och en och annan kändis får sig en välförtjänt känga.
Den ädla konsten att vara elak är en välment käftsmäll alla borde få i present.
Dag Öhrlund har under sitt äventyrliga liv som reporter och fotograf rest och arbetat i 35 länder, skrivit tusentals reportage och tagit över en miljon bilder. Han har överlevt en terrorbomb, blivit beskjuten, varit förlamad, suttit i rullstol och varit nära döden flera gånger. Som författare ligger han på topplistorna med sina deckare och har deltagit i mer än 50 böcker. Han bor i Stockholm och Cape Coral, Florida, tillsammans med sin fru Carina och den kinesiska nakenhunden Carl Sigvard.
Lars Thunell har jobbat med information, reklam och tidningsproduktion i hela sitt yrkesverksamma liv. Vid sidan av det nuvarande jobbet som grafisk formgivare på ett månadsmagasin, skriver han romaner och noveller. Han har fått två romaner utgivna av förlag och en tredje ligger färdig för utgivning under hösten 2017. Därutöver har han medverkat i fyra novellsamlingar. Lars är bosatt i Göteborg men med rötter i Dalarna.